Feestje of borrel

Feestje of borrel

Een verjaardagsfeest, afscheidsborrel, reünie, of welke gelegenheid het dan ook is... Bij ons kan het georganiseerd worden!

Informatietabel  binnenactiviteit

Feest, borrel of eigen activiteit
duur:
150 minuten
locatie:
Beleef Eindhoven Headquarters
minimum:
20 personen
maximum:
120 personen
prijs:
€ 12,50 p.p.  incl. btw
pers. en meer:
€ 12,50 p.p.  incl. btw

De prijs per persoon is ter voorbeeld. Deze prijs geldt voor 2,5 uur drankafkoop per persoon (bier, fris, wijn, koffie en thee), vanaf 20 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte en afname kan er zaalhuur bijkomen. 

Organiseer je feestje, borrel of activiteit bij Beleef Eindhoven!

Voor welke gelegenheid dan ook, elk feestje en elke borrel kan bij Beleef Eindhoven gevierd worden! Inclusief personeel, drank, hapjes (of buffet) en geluidsinstallatie, of gewoon alleen zaalhuur: aan jou de keus!


  • Voor elke gelegenheid de ideale locatie!
  • Vrijwel alles is mogelijk: van verjaardagsfeest tot reünie, en van receptie tot trouwfeest!
  • Centraal gelegen aan de Jan van Lieshoutstraat, tussen de Markt en het Stratumseind.
  • Ook buffetten, hapjes of lunches mogelijk.
  • In- of exclusief drankafkoop, of op nacalculatie.
  • Inclusief personeelsinzet, geluidsinstallatie, eindschoonmaak en alle overige faciliteiten.


Omdat wij een eigen caféruimte middenin het centrum van Eindhoven hebben, kunnen wij ons voorstellen dat jij denkt: daar zou ik wel eens gebruik van willen maken! Vier je een verjaardag? Ga je trouwen en zoek je nog een toffe feestlocatie? Wil jij op gezellige wijze afscheid nemen van je collega's? Organiseer je een (kerst)borrel? Dan kan je met ons contact opnemen, en er samen met ons voor zorgen dat iedereen jouw feestje nog lang zal onthouden! 

Wij kunnen alles voor je verzorgen: personeelsinzet, muziek, drank, hapjes en/of volledige buffetten. Er is altijd minstens één iemand van ons team aanwezig, dat zijn wij verplicht, maar verder kunnen we alles in overleg met jou organiseren en samenstellen. Neem daarom meteen even contact met ons op als je iets in de planning hebt, dan gaan we samen kijken of we er iets onvergetelijks van kunnen maken! 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!

​In samenwerking met jullie, hebben we een fantastische surprise party voor onze dochter bij jullie mogen organiseren: - de ruimte met bar (+ personeel) was perfect; - dankbaar gebruik gemaakt van de aanwezige muziekinstallatie en beamer; - in de aanwezige keuken de hapjes voor de inwendige mens van de gasten kunnen klaarmaken Het is een TOP feest geworden; dank!!!

Surpriseparty

Marijke Wieringa-Schilperoort
activiteit: Feestje
datum: 12 september 2016