Skip to content

Alle activiteiten

Bekijk hieronder rustig alle activiteiten. Ga met je muis over de activiteit die je leuk lijkt, en je krijgt meteen meer info. Klik op de button om naar de betreffende pagina te gaan. Veel plezier met rondneuzen!

Buitenactiviteiten

In teams van 6 personen speel je Beleef de Mol. In ieder team zit één Mol die twee uur lang opdrachten dwarsboomt! De opdrachten zitten boordevol uitdaging en creativiteit, en nodigen uit tot fanatisme. Voer zo veel mogelijk opdrachten goed uit en win!
In teams van ongeveer zes personen speel je via een telefoon vragen, foto-opdrachten en uitdagingen tegen andere teams. Het doel? Heel simpel: zo veel mogelijk (virtueel) geld uitgeven door deze goed uit te voeren. Het team dat na twee uur spelen het minste geld in zijn virtuele portemonnee over heeft, is de winnaar!
Puzzelen, zoeken, verstopte hints en antwoorden, algemene kennis en interactie onderling: deze activiteit omvat alles wat je maar wilt in één activiteit! Je gaat op zoek naar de moordenaar, het moordwapen, het tijdstip en locatie van de moord. Weet jij veel? Kan je goed rekenen? Of goed puzzelen? In twee uur tijd ontrafel je de moord op Merel Broeksma!
Ga op pad om in twee uur tijd zo veel mogelijk gijzelaars te bevrijden door de code van hun cel te kraken. Dit doe je door de bijbehorende puzzels op te lossen!
Een spannende actiegame, waarbij je in teams naar de Don op zoek gaan. Hij of zij loopt ergens undercover rond... Jullie hebben als team het doel om zo snel mogelijk De Don te vinden, door verschillende vragen goed te beantwoorden. Hiermee verdienen jullie hints over het uiterlijk en de locatie van De Don. Vind 'm snel!
Afgeleid van het spraakmakende BNN-programma, brengen wij je de enige echte 040-versie. Je wordt in teams opgedeeld en speelt om de winst door de meeste gekke opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Maar pas op! Je moet wel een beetje gek zijn om deze challenges te doen, want onze opdrachten zijn dat ook. Voer in twee uur tijd zoveel mogelijk van de 40 opdrachten uit, scoor punten en word koning Crazy88!
De action citygame van Eindhoven waarbij je, gewapend met telefoons, op zoek moet naar het andere team. De Gangsters, gespeeld door één van de teams, plegen inbraken en jullie moeten ze stoppen! Opgedeeld in vier teams (per 20 personen) bestorm je de stad. Krijgen de Gangsters vrij spel, of staat het politieteam z’n mannetje?
Deze citygame is voor de echte detectives onder ons. Denken, samenwerken en uitzoeken staan hier centraal. Een ideale mix tussen escape room en kraak de kluis! Welk team ontcijfert als eerst de hints om de eindlocatie te vinden en uiteindelijk de kluis te kraken?
Verken Eindhoven met de leukste citygame! Doe opdrachten en beantwoord vragen van de ludieke kabouter Freddy via een telefoon. Géén traditionele gps-tocht, maar gewoon een onwijs toffe game met allerlei interactieve mogelijkheden. Achteraf ontvang je alle foto’s en video's in je mailbox.
Een fietstocht in en rondom Eindhoven, heerlijk. Wie is de Mol spelen, altijd spannend. Voor de leukste beleving ontwikkelden wij ‘Waar fietst de Mol?’, de gezelligste combinatie tussen spanning en ontspanning! De tocht duurt ongeveer 4,5 uur inclusief tussenstops. Voer creatieve opdrachten uit en scoor punten! Maar pas op… De Mol fietst ook mee!
Laat je eigen citygame maken, om de deelnemers een volledig unieke ervaring te geven. Van enkele eigen vragen aangevuld met onze te gekke opdrachten, tot een volledig op maat gemaakte activiteit inclusief bedrijfslogo, customized prijsbekers en meer! Speel je eigen citygame op onze telefoons met software die helemaal voor jou is ingericht.

Binnenactiviteiten

Teams van vijf personen, één winnend team. Veel vragen die worden begeleid door grappige audio, video of afbeeldingen. Tweeënhalf uur speeltijd, vijf rondes, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. De pubquiz die voor iedereen geschikt is. Vrijwel alle vragen zijn door iedereen te beredeneren en beantwoorden, het gaat hier om parate kennis die iedereen (in elk geval een beetje) bezit!
Bingo ouderwets? Bij Beleef Eindhoven niet! Je speelt twee rondes met elk twee prijzen, waarbij je alle nummers afstreept, die middels foute meezingers worden bekend gemaakt! Bingo? Maak je dan klaar voor een opdracht... Wie weet ben jij degene die straks hard ‘BINGO!’ roept en met een prijs naar huis gaat!
In teams tegen elkaar strijden, maar gezelligheid staat voorop! Allerlei bekende Ik Hou van Holland rondes komen voorbij, en wij houden de punten in guldens bij. Onze vrolijke quizmaster maakt er een mooi geheel van, en zorgt voor een heerlijk eerlijk spelverloop. Plezier en uitdaging gaan hand in hand bij deze te gekke activiteit!
ik hou van holland brabant
In deze spannende en gezellige quiz gaan jullie in teams tegen elkaar strijden. Welk team mag zich De Slimste van Eindhoven noemen? De vragen zijn divers; showbizz, nieuws, sport, food en meer. Hierdoor kan echt íedereen een steentje bijdragen tijdens de quiz! Verzamel zo veel mogelijk secondes en win! Met quizmaster en mooie prijs voor het Slimste team.
de slimste mens uitje
Zelfkennis, tactiek, inzetten, bluffen, gokken en radje draaien… It’s all-in the game bij het Spel der Spellen! Het veelzijdige spel waarbij je twaalf bekende bordspellen speelt en waarbij iedere speler het verschil kan maken. Na een aantal minuten sta je alweer aan een andere tafel voor een nieuwe uitdaging tegen nieuwe tegenstanders. Verdubbel je je inzet of speel je op safe..? Het team dat aan het eind de meeste fiches heeft wint!
Bekend van TV! Van tevoren vult iedereen een online vragenlijsten over elkaar in via geautomatiseerd systeem, welke worden samengevat tot een spelshow. Je gaat in teams de antwoorden inschatten, en het team dat de meeste juiste antwoorden raadt, wint Ranking the Stars! Eigen vragen mogelijk, continu begeleiding door welbespraakte quizmaster.
De allerleukste quiz van Eindhoven vind je bij ons! Geen serieuze vragen, maar vragen waar alleen maar fun van afspat. Allerlei categorieën komen voorbij, waarvan iedereen wel iets af weet. In vijf rondes gaan jullie de strijd aan en worden er ook leuke (geen rare!) opdrachtjes uitgevoerd. Plezier, gezelligheid, een leuke quizmaster en een prijs voor het winnende team inbegrepen!
Grote groep quiz Brabant
Uiteraard afgeleid van het mega-populaire televisieprogramma! Teams van vijf tot zeven personen, één Mol per team. Puzzelachtige opdrachten vol creativiteit en uitdaging. Drie uur totale duur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. Geen gekke opdrachten, wel gegarandeerd fanatisme en spelplezier! Voortdurende begeleiding door quizmaster. Oh, en vergeet de achterdocht niet! Wie is die Mol?
In deze grote Televisie Spelshow speel je in teams tegen elkaar om erachter te komen wie het beste is in de allerleukste televisieprogramma´s van vroeger en nu: Rad van Fortuin, Wie Ben Ik, Minute To Win It, Waku Waku en Het Zijn Net Mensen! Onder begeleiding van onze leuke quizmaster, aan de hand van een centrale presentatie op onze schermen, worden er verschillende opdrachten uitgevoerd, maar het is natuurlijk vooral gezellig!
groepsuitje quizmaster eindhoven
In de Big Music Quiz speel je in teams tegen elkaar om erachter te komen wie de echte muziekkenners zijn. De quiz is een aaneenschakeling van muzikale rondes vol vragen en opdrachten, zoals 'Headphone Heroes', 'Twisted Tunes' en 'de Megamix'. Geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen een feest der herkenning. Onder begeleiding van onze leuke quizmaster duurt deze quiz ruim twee uur.
Je drinkt drie verschillende cocktails, waarvan je er twee zelf maakt. Ook non-alcoholisch is mogelijk. Altijd een zeer ervaren cocktailshaker, want wij werken alleen met de beste shakers van Eindhoven! Ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, maar zeker ook voor een tropisch personeelsuitje!
Beleef de leukste Salsa workshop hier bij Beleef Eindhoven. Als de salsa-knaller Suavemente weer eens gedraaid wordt op een feestje ben jij klaar voor de dansvloer! Ben je stijfjes of heb je juist lossere heupen dan onze instructrice? Geen probleem. Deze workshop is voor elk niveau toegankelijk en is altijd onder begeleiding van een enthousiaste instructrice. Tevens mogelijk: Burlesque, Disco dansen of lapdance!
Met de hele groep één muzikaal ritme laten horen? Met een harde bas en een grote lach? Dan boek je de percussie workshop! Onder begeleiding van de instructeur gaan jullie in twee uur tijd een heuse Samba leren spelen. En wees gerust, er zit voor ieder een geschikt instrument bij. Dit bedrijfsuitje is de ideale teambuilding, want je zult wel samen móeten werken om het tot een goed einde te brengen!
Drie soorten proeverijen mogelijk, in de categorieën bier, wijn en gin-tonic. Voor elke proeverij hebben wij een andere specialist klaarstaan, die jullie met passie door de proeverij loodst. Alles is op maat en ook op locatie te verzorgen. Voor grote groepen is er zelfs de optie om diverse proeverijen te combineren. Leerzaam, gezellig en vooral erg lekker!
In de prijs van de activiteit is onbeperkt drankafname reeds inbegrepen (bier, fris en wijn voor 3 uur)! Wij snappen dat niet iedereen gecharmeerd is van karaoke, maar je bent dan ook niet verplicht op te treden. Zij die het wel helemaal geweldig vinden kunnen zich uitleven: Met een kist vol foute kleding en meer dan 20.000 nummers in de lijst, kan iedereen een top performance neerzetten! Het beste optreden van de dag, door ons subjectief beoordeeld, wint ook nog eens een leuke prijs!
drankafkoop

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Chat openen