teamuitje eindhoven

GPS Game Codecrackers

Met een tablet in de hand en een kladblok in de aanslag, gaan jullie op pad om de code te kraken en de kluis te vinden. Wie zet de andere teams op het verkeerde been, en is zelf zo slim om de code te kraken? Vind het uit met deze toffe GPS Game: Codecrackers!

Informatietabel  buitenactiviteit

GPS Citygame Codecrackers
duur:
100 - 150 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
12 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 25,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 23,00 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 21,00 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 12 personen betalen de prijs voor 12 personen, tenzij anders overeengekomen.  

Puzzel je een weg naar de oplossing: Codecrackers is een slim teamuitje!

Codecrackers is een activiteit waarbij je moet denken, samenwerken, zoeken en uiteindelijk zult vinden. Welk team ontcijfert als eerste de hints en omschrijvingen om de eindlocatie te vinden en de kluis te kraken? Uitdagend, spannend en gewoon heel erg tof: deze GPS game is voor de detectives onder ons!


 • De groep wordt opgedeeld in teams van vijf tot zeven personen, en ieder team krijgt een tablet.
 • Op de tablet wordt een interactieve plattegrond weergegeven van het centrum van Eindhoven.
 • Het doel van het spel is hints verzamelen, en daaruit een eindlocatie herleiden. Hier moet je een kluis openen om het spel te winnen.
 • Op de plattegrond zijn punten te zien waar je hints vindt in allerlei vormen (tekst, foto of audio).
 • Sommige hints zijn heel direct, andere hints ontcijfer je uit puzzels of cryptische omschrijvingen.
 • Ook krijg je tijdelijke hints op de plattegrond te zien, of hints voor het team dat als eerste aankomt. Haast je dus naar die punten!
 • Daarnaast zie je diverse markten op de kaart. Deze kunnen erg waardevol zijn.
 • Bij een markt kan je namelijk items krijgen waarmee je de andere teams kunt dwarsbomen, zoals nephints of het stelen van een hint!
 • Als je voldoende hints hebt verzameld en denkt daaruit de eindlocatie te kunnen herleiden, ga je op pad.
 • Op de eindlocatie vind je een kluis. Krijg je deze open? Dan wint jouw team het spel!
 • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, gebruik van tablets met software en prijsuitreiking met smakelijke prijs!


Codecrackers is ideaal voor de teambuilding, een bedrijfsuitje of gewoon groepen die een ouderwetse speurtocht in een nieuw jasje helemaal te gek vinden! Je ontvangt een tablet per team, en gaat vervolgens op zoek naar aanwijzingen. Sommige aanwijzingen zijn permanent, andere alleen voor het eerste team dat zich naar de locatie begeeft en ook zijn er aanwijzingen die slechts tijdelijk zichtbaar zijn. Zodra je bij een punt aankomt waar zich een aanwijzing bevindt, krijg je een melding op je tablet met daarin een directe aanwijzing of een puzzel/hint/opdracht welke leidt tot een aanwijzing.

Daarnaast bevinden er zich diverse markten op jullie speelveld, waar je aanvullende spullen kunt verkrijgen om andere teams te dwarsbomen! Denk daarbij aan een nephint die je ergens op de kaart kunt plaatsen, zodat andere teams tijd kwijt zijn aan een waardeloze hint, of het stelen van een hint van een ander team!

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk zo veel mogelijk aanwijzingen vindt, om zo uiteindelijk de locatie van de kluis te kunnen ontrafelen! Het team dat als eerste bij de kluis komt krijgt de kans deze te openen en de prijs in ontvangst te nemen! De andere teams blijven in vertwijfeling achter, tenzij jullie de kluis niet open krijgen... Zorg er dus wel voor dat dit lukt, want je krijgt slechts één kans!"Actie, strategie en spanning verzekerd! Dit spel is ideaal om een stad te leren kennen of om je kennis van je eigen stad op de proef te stellen."
La Mosca

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!