tandemtocht wie is de mol

Waar fietst de Mol?

Een te gekke combinatie tussen een prachtige tandemtocht in de omgeving van Eindhoven, en de spannende activiteit 'Wie is de Mol?'. Alle ingrediënten voor een uniek uitje dus!

Informatietabel  buitenactiviteit

Waar fietst de Mol?
duur:
300 minuten
locatie:
In en rondom Eindhoven
minimum:
12 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 29,50 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 28,50 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 27,50 p.p.  incl. btw

Dit is een middagvullend programma, inclusief speluitleg, opdrachten, tussenstops en prijsuitreiking.   

Tandemtocht bij Beleef Eindhoven: Waar fietst de Mol?

Op een tandem door het Brabantse land fietsen is prachtig… Wie is de Mol? spelen is spannend… Het leek ons dan ook een goed idee beide activiteiten te combineren in één middagvullende spannende activiteit: Waar fietst de Mol?


  • De tandemtocht is zo'n 35 kilometer. Inclusief tussenstops waar je de opdrachten uitvoert, ben je zo'n 4,5 uur onderweg.
  • Jullie worden opgedeeld in groepen (tenzij hier bezwaar tegen is). Per team wordt één Mol aangewezen.
  • Tijdens de tocht moet je verschillende opdrachten uitvoeren teneinde geld te verdienen voor de pot.
  • Het team dat op het einde de meeste opdrachten goed heeft uitgevoerd, wint het spel.
  • De Mol heeft als taak het saboteren van de opdrachten. Vertrouw dus alleen jezelf!
  • Er wordt ook een beste Mol gekozen. Deze dient eerst een stemmingsronde te overleven, en in het team te zitten met de laagste score.
  • Inclusief het gebruik van tandems, tablets, alle toebehoren en prijsuitreiking.

Omdat er door verschillende teams tegen elkaar wordt gestreden om de hoogste score, wordt de groep opgedeeld in teams van vier of zes personen (als een groep niet opgesplitst wenst te worden kan dat onder bepaalde voorwaarden ook). Via een mooie route langs Eindhoven en haar omliggende dorpen fietsen jullie ontspannen bij dit groepsuitje de zon tegemoet. Door middel van een tablet met fotobegeleiding word je langs de route gestuurd, en onderweg is het aan jullie om de meegegeven opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Er zit echter één addertje onder het gras... Er schuilt een Mol in jullie midden! Die zal zo onopvallend mogelijk proberen de opdrachten te saboteren, want dat is immers zijn of haar doel... Probeer de streken van de Mol te slim af te zijn en haal zoveel mogelijk euro's binnen, om zo het beste team te worden! Iedereen zal iedereen verdenken, en vast niet zonder reden...

Naast het beste team wordt bij deze groepsactiviteit ook de beste Mol gekozen, dus die zal -zonder zich té verdacht te maken- zoveel mogelijk opdrachten moeten laten mislukken. Het is daarom zowel de Mol als het team als geheel eraan gelegen het beste uit zichzelf te halen, maar vergeet daarbij vooral niet van de omgeving te genieten! Er zullen tijdens de tocht drie tussenstops worden gemaakt waar jullie mogelijk een drankje kunnen drinken. Mocht je afwijkende wensen hebben, zoals een lunch op locatie, laat het ons weten!"Het was super. Gelukkig was het heerlijk weer, en de vrijgezel heeft zich super vermaakt! Sander en Emile, bedankt voor de uitstekende organisatie! Tot een volgende keer!"
Stefan de Hoog, vrijgezellenfeest

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!