Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol?

Unieke opdrachten, een levendig centrum als decor en per team één deelnemer die de boel saboteert: dat is Wie is de Mol bij Beleef Eindhoven, een levendig uitje gegarandeerd!

Informatietabel  buitenactiviteit

Wie Is De Mol?
duur:
180 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
10 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 26,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 23,50 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 21,00 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 10 personen betalen de prijs voor 10 personen, tenzij anders overeengekomen.  

Te gek groepsuitje Wie Is De Mol bij Beleef Eindhoven!

'Wie Is De Mol?' is het bekende televisieprogramma, waarbij één iemand de uit te voeren opdrachten moet saboteren zonder opgemerkt te worden. Wij hebben enkele unieke opdrachten verzonnen waar zowel de Mol als het team zich mee zullen vermaken. Speel het spel in de stad en scoor virtueel geld met de opdrachten, maar let op: De Mol zit niet stil..!


 • Het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma, en is qua opdrachten puzzelachtig van aard.
 • Er is geen contact met buitenstaanders benodigd en je hoeft ook geen 'gekke' opdrachten te doen.
 • De groep wordt opgedeeld in kleinere teams van vijf tot zeven personen, en per team krijg je alle middelen benodigd.
 • Je gaat met je team het centrum verkennen, en daar vijf opdrachten uitvoeren. Je staat als team constant met ons in contact.
 • Het doel is om als team zo veel mogelijk geld binnen te halen voor de pot, door (delen van) opdrachten tot een goed einde te brengen.
 • Ieder team krijgt een Mol toebedeeld, die door ons tijdig wordt geïnformeerd. De Mol heeft als taak het saboteren van de opdrachten.
 • Na twee uur wantrouwen, spanning en puzzelen bepalen wij de winnaar op basis van de antwoorden.
 • Daarnaast wordt er per groepje een stemmingsronde gehouden om uiteindelijk de beste Mol te bepalen.
 • Aan de Mol de taak om zo onopvallend mogelijk de boel te saboteren, en zo de beste Mol te worden!
 • Aan het team de taak om zoveel mogelijk opdrachten tot een goed einde te brengen en zo méér geld binnen te halen dan de andere teams!
 • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, gebruik van tablets met software en prijsuitreiking met smakelijke prijs


Het televisieprogramma Wie Is De Mol? boeit iedere aflevering opnieuw miljoenen mensen, en niet zonder reden; iedereen wil er achter te komen wie de Mol is! Nu kun je zelf ondervinden hoe het is om gesaboteerd te worden, of… om zelf de boel te dwarsbomen! 

Jullie zullen worden opgedeeld in groepen van vier tot zeven personen, en deze groepen zullen het tegen elkaar gaan opnemen, door verschillende opdrachten uit te voeren. In ieder team zit één mol, die zo onopvallend mogelijk de boel moet saboteren. Voer je als team de opdracht toch goed uit, dan verdien je geld. Weet de Mol echter te slagen in zijn of haar opzet, en mislukt de uitvoering van de opdracht? Dan heb je pech! De groep met het meeste geld in de pot wint deze versie van Wie Is De Mol?, en wacht natuurlijk een mooie prijs! Ook de beste Mol krijgt zijn verdiende loon op positieve wijze: eeuwige roem en een leuk prijsje!"Sander en Emile, bedankt voor de organisatie van ons personeelsuitje. Iedereen is razend enthousiast en de ontvangst, de uitleg, de activiteit en het eten waren super geregeld. Het weer was ons ook gunstig gezind, dus we hadden het niet beter kunnen treffen. Nogmaals hartelijk dank en complimenten voor jullie werk!"
P. Buiting, GGZ

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!

​Onlangs hebben wij met ons team een uitje gehad bij Beleef Eindhoven. Ons werd het spel 'Wie is de mol?' aangeraden en dat was een groot succes! Erg leuk om te spelen met een groep fanatieke spelliefhebbers! Daarna hebben we genoten van een heerlijk Italiaans buffet! De sfeer was top en alles was erg goed geregeld!! We komen zeker nog eens terug!!

Teamuitje

Marlieke Wouters
activiteit: Wie is de Mol
bedrijf/instelling: Basisschool de Drijfveer
aantal personen: 13
datum: 20 september 2016
​Vanuit een gezellige en leuke locatie in Eindhoven met " team Geldrop " het spel gespeeld " wie is de mol " Met hierbij een smakelijk uitgebreid warm/koud buffet en een " funquiz ". Marion en Sander, het was kei gezellig. Ook het warm/koud buffet was TOP !! Lang geleden dat iemand mij weer aan een heerlijk cocktail wist te krijgen. Nog genoeg andere activiteiten bij jullie te bespreken dus wie weet........TOT ZIENS

Teamuitje

Marjan van der Heijden
activiteit: Wie is de Mol | Funquiz | Buffet
bedrijf/instelling: Lunetzorg
aantal personen: 20
datum: 16 september 2016
Beleef Eindhoven, bedankt voor jullie bijdrage aan de Personeelsdag van Bibliotheek Veldhoven! Erg fijn dat jullie open stonden voor onze vragen/ideeën en echt super hoe jullie hebben meegedacht. De pubquiz was goed opgebouwd en had leuke vragen. En de opdrachten bij Wie is de mol? waren uitdagend en divers. Ook het Italiaans buffet was heerlijk! Er was voor ieder wat lekkers. De dag in één woord: geslaagd!

Teamuitje

Marli van Doorn
activiteit: Wie is de Mol | Pubquiz | Buffet
bedrijf/instelling: Bibliotheek Veldhoven
datum: 15 september 2016
​Een hele leuke dag gehad met het Wie is de Mol spel bij Beleef Eindhoven. Het is een spel waarbij je als groep opdrachten moet uitvoeren in de binnenstad van Eindhoven. Best wel pittig, maar vooral erg leuk! Goed idee voor een familie-uitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Beleef Eindhoven zorgt ervoor dat je een perfect georganiseerde maar vooral ook gezellige dag zult hebben.

Bedrijfsuitje MMC

Maud Colsters
activiteit: Wie is de Mol
bedrijf/instelling: MMC
aantal personen: 26
datum: 28 juni 2015
"Beleef Eindhoven is een goede organisatie met een uitstekende manier van communicatie. Wie is de Mol is een fantastisch spel, de prijs is het meer dan waard! Een goede organisatie, een fantastisch spel en uitstekende communicatie zorgen gegarandeerd voor een geslaagd uitje."

Bedrijfsuitje TU/e

Bart Post
activiteit: Wie Is De Mol?
bedrijf/instelling: TU/e
"De communicatie met Beleef Eindhoven verliep prima, fijn dat alles op maat kan worden aangepast! De activiteit "Wie is de Mol"was echt helemaal top. Bedankt voor de geslaagde dag!!"

Bedrijfsuitje Saltoschool

Nina Manders
activiteit: Wie Is De Mol?
bedrijf/instelling: Saltoschool
"Sander en Emile, bedankt voor de organisatie van ons personeelsuitje. Iedereen is razend enthousiast en de ontvangst, de uitleg, de activiteit en het eten waren super geregeld. Het weer was ons ook gunstig gezind, dus we hadden het niet beter kunnen treffen. Nogmaals hartelijk dank en complimenten voor jullie werk!"

Bedrijfsuitje GGZ Apanta

Patty Buiting
activiteit: Wie Is De Mol | BBQ
bedrijf/instelling: GGZ Apanta
aantal personen: 70
"We hebben echt een super bedrijfsuitje gehad! Onze collega’s raken er maar niet over uitgepraat en geven aan dat de lat nu wel heel hoog ligt voor volgend jaar. We hebben de communicatie met jullie als erg prettig ervaren. Jullie dachten continu met ons mee hoe we zaken het beste konden aanpakken om ons bedrijfsuitje tot een succes te kunnen maken! De presentatie op de dag zelf zag er heel verzorgd uit."

Bedrijfsuitje HoLaPress

Lesley Cox
activiteit: Wie Is De Mol | Pubquiz
bedrijf/instelling: HoLaPress
"Wie is de Mol? van Beleef Eindhoven heeft voor een heel spannend middagprogramma gezorgd. Het spel bevat pittige opdrachten die professioneel in elkaar zijn gezet en onder tijdsdruk goed uitgevoerd moesten worden. We zijn flink uitgedaagd en hebben een Top middag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de communicatie met Beleef Eindhoven verliep geheel naar wens."

Teamuitje Dames 2 HC Eindhoven

Annelies Hermsen
activiteit: Wie is de Mol
bedrijf/instelling: Dames 2 HC Eindhoven
"Wij hebben een prima middag gehad met het Wie is de Mol spel. Een geslaagd spel, en lekker weer, dus wij waren zeer tevreden."

Vrijgezellenfeest

Dirk Boleij
activiteit: Wie Is De Mol?