Beleef bos & best

logo-beleef-bos-best_def-png-01

Dezelfde leuke uitjes, en méér!

Boshuys impressie

Al geïnteresseerd in een uitje en benieuwd hoe de locatie in Best eruit ziet?

Beleef Bos & Best biedt iets anders

Met ingang van 1 januari 2020 zijn wij als Beleef Eindhoven ook in Best onze activiteiten gaan aanbieden, en wel onder de naam Beleef Bos & Best.

En dat doen we niet op de minste locatie, maar op het terrein rondom 't Boshuys en Bevrijdende Vleugels, middenin de bossen van Best! Dit voormalige legerterrein leent zich perfect voor activiteiten die volop in ontwikkeling zijn, zoals Expeditie Robinson of Dakota Down. Beide activiteiten, waarbij niet alleen Expeditie Robinson maar ook Dakota Down kan worden gezien als een geweldige teambuildingsactiviteit, worden gemaakt in samenwerking met experts pur sang, waarover binnenkort meer!

Beleef Bos & Best biedt hetzelfde als Beleef Eindhoven, maar daarnaast ook nog iets anders. Waar wij in Eindhoven gebonden zijn aan de regels van een stadscentrum, ligt dat in Best net iets anders. Door de mooie beboste omgeving en de ruime opzet van het terrein, kunnen wij hier dus nét iets meer echte active games aanbieden, en dat is precies wat we gaan doen! Naast de eerder genoemde activiteiten, zullen wij ons ook in de toekomst hier meer gaan richten op actieve teambuilding. Alle partijen op het terrein zijn dan ook betrokken in dit proces, en we hopen op termijn een volledig aanbod te hebben waarin elke groep iets leuks weet te vinden!

Maar niet alleen te gekke 'active' buitenactiviteiten zijn in ontwikkeling. Ook een groot deel van ons eigen aanbod zal in Best weer acte de presence geven. Zowel binnen- als buitenactiviteiten, die gecombineerd kunnen worden met diners, barbecues of buffetten, en de nodige drankjes natuurlijk. In één van de ruimtes die Boshuys te bieden heeft, of in de Dakotahal van Bevrijdende Vleugels: niets is te gek!

Met name voor grotere groepen bieden we vanaf 1 januari 2020 weer hartstikke leuke activiteiten, met diezelfde kwaliteit die altijd van ons verwacht mag worden. In combinatie met de hoogwaardige horeca en prachtige omgeving hopen we jullie ook in Best te mogen verwelkomen voor een te gek familie-, vrienden- of bedrijfsdagje uit!

logo-beleef-bos-best_def-01-1

Bevrijdende Vleugels impressie

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw volgende bedrijfsuitje? Het kan bij Bevrijdende Vleugels!

nu al geïnteresseerd in een activiteit in Best?

Dat is al mogelijk! Een deel van ons aanbod is reeds beschikbaar in best! neem contact met ons op en laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp