Skip to content

Grote spellen voor kleine mensen: Beleef Junior al vanaf 8 jaar!

Wil jij ook een te gek stadsspel spelen in het centrum van Eindhoven, waarbij je bijvoorbeeld in het Philips-stadion terecht kan komen? Of heb je zin in Party & Co in de stad? Misschien blijf je liever binnen en speel je graag een leuke junior Funquiz? Trek je ouders aan hun mouw en zeg ze dat je naar Beleef Junior wilt voor je verjaardag!

Ben jij Eindbaas feest organiseren?

Oké. Wij begrijpen dat de meeste kids van 8 tot 13 jaar niet zelf hun verjaardagsfeestje organiseren. Dat wordt aan jullie: de verantwoordelijke oudere(n) overgelaten. De ‘Eindbaas feest organiseren’, in de ogen van je kind. Want laten we eerlijk zijn: ’t Zou niet goed zijn als wij als volwassenen niet net iets beter waren in het organiseren van feestje. We richten ons daarom niet alleen tot de kinderen, maar ook tot jullie: het feestcomité van de jarige. Hieronder vinden jullie een aantal activiteiten die zich naar onze ervaring goed lenen voor een kinderfeestje, en waarmee jij als eindverantwoordelijke supergoed voor de dag komt. Een blij en voldaan gezicht na afloop van een feestje is namelijk niet alleen jullie doel, maar ook dat van ons. Natuurlijk zijn deze activiteiten inhoudelijk helemaal op maat gemaakt per leeftijdscategorie. Laat ons daarom graag ook weten hoe oud de bijna-jarige Job wordt!

De activiteiten:

De prijzen van de activiteiten variëren, maar starten vanaf € 17 per kind inclusief btw. De minimum groepsgrootte is 10 deelnemers (minder deelnemers kan ook, dan bedraagt de prijs altijd tienmaal de prijs per kind per activiteit). De activiteit duurt twee uur (inclusief ontvangst en speluitleg) en is inclusief onbeperkt limonade en een snoepzak (of gezonde variant) na afloop.

The Target

Een superspannende action-game waarbij je, gewapend met een telefoon met software, als gangster misdaden moet plegen. Ook de politieteams hebben zo’n telefoon, en moeten de gangster te pakken krijgen! >> Klik hier voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

De Erfenis

Probeer zoveel mogelijk geld uit te geven! Beantwoord vragen, doe uitdagende opdrachten en daag andere teams uit. Interactie en spelplezier gegarandeerd! >> Klik hier voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

Jacht naar de Macht

Een maffiabaas heeft Eindhoven in zijn macht. Aan jullie de taak om vragen te beantwoorden en daarmee hints te scoren, om zo te ontrafelen wie hij is. Hij loopt ergens in de stad rond en ziet alles… >> Klik hier voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

Operation Eindhoven

Leer Eindhoven kennen met deze interactieve, ludieke citygame met allerlei interactieve mogelijkheden. Beantwoord vragen, doe video-opdrachten en daag andere teams uit. Kabouter Freddy wijst je de weg… >> Klik hier voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

Crazy 88

De bekende, hilarische versie van de bekende TV-show. Wie krijgt de titel ‘Eindhovens gekste’? Kies zelf de opdrachten die je wilt doen. Hoe gekker hoe beter! >> Klik hier voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

Party en Co.

Het bekende bordspel in het echt! Het verboden woord, uitbeelden, tekenen of breinbrekers. Daag elkaar uit op verschillende locaties in de stad en word de winnaar! >> Klik hier binnenkort voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

Funquiz

Een quiz met allerlei leuke vragen en opdrachten. Lekker luchtig en super gezellig! Je kan ook een paar eigen vragen insturen voor een persoonlijk tintje. >> Klik hier voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

Muziekbingo

Bingo; met een echte bingomolen, maar dan anders… Aan de hand van muziekfragmenten streep je je nummers af. Heb je BINGO dan win je een leuke prijs! >> Klik hier voor een uitgebreide uitleg (gebaseerd op volwassenen)

Wil je een compleet* kinderfeestje bij Beleef Junior organiseren?

Dat kan ook! De prijs is vanaf € 25 per kind inclusief btw, afhankelijk van de keuzes van de activiteiten.

 Een kinderfeestje bestaat uit:

  • Ontvangst met taart
  • Een buitenactiviteit; 75 minuten. Keuze uit: the Target, de Erfenis, Jacht naar de Macht, Operation Eindhoven, Crazy 88.
  • Terugkomst met chips of een snack
  • Een binnenactiviteit; 40 minuten. Keuze uit: gamen, film kijken, bordspellen, knutselen, tekenen, karaoke, disco, schminken, sporten in een gymzaal, oud Hollandse spellen.
  • Afsluiting met een snoepzak
  • Inclusief onbeperkt limonade

*De minimum groepsgrootte is 10 personen. Het feestje duurt totaal 3 uur.

Het is ook mogelijk om de activiteit of het kinderfeest uit te breiden met bijvoorbeeld belegde broodjes, frietjes, warme snacks of pizza. Informeer hiervoor even naar de mogelijkheden via info@beleef-eindhoven.nl of telefonisch via 040-8431853.

Ook organiseren wij in samenwerking met WILDWOOZT (www.wildwoozt.nl) een aantal actieve sport- en speldagen. Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de eerstvolgende datum!

Chat openen