Online Muziekfilmpuzzel Bingo

Gezellig met z'n allen en in groepjes... Wie heeft Bingo?!

bingo-beleef-eindhoven-nieuw

Samenvatting:

We spelen één volle Bingokaart, met vier digitale prijzen! In vijf fases gaan we door de Bingo heen, waarbij elke fase bestaat uit twee delen: in een algemene meeting hoor of zie je muziek- of filmfragmenten (twaalf stuks) en daarna ga je drie leuke puzzels oplossen in besloten teams om drie cijfers vrij te spelen! Elk cijfer dat je uit een fragment of puzzel haalt en op je kaart staat, streep je af. Ga jij voor de één van onze prijzen? Deze activiteit wordt natuurlijk gespeeld mét Bingomolen!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 60 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 12.50per deelnemer
    15.12per deelnemer

  • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
  • Inclusief online presentatie, online formulieren en benodigdheden en vier prijsjes

De online Bingo met gezelligheid én teambuilding!

Onze Bingo is offline een feest, maar online gaan we nu ook sfeer maken! Je speelt individueel, maar moet ook in teams samenwerken om een aantal cijfers vrij te spelen. Zo heb je sfeer voor de hele groep bij de film- en muziekfragmenten, maar ook een stukje teambuilding wanneer je in breakoutrooms met teams aan de slag gaat om onze leuke puzzels op te lossen (waarmee je cijfers vrijspeelt die je mag afstrepen)!

Wat belangrijk is om te weten: De handelingen om deel te nemen aan de online activiteit kúnnen niet eenvoudiger! Toch hebben wij voor alle benodigde stappen een simpele maar heldere uitleg, zodat zelfs de grootste computerhater hiermee in een paar minuten online is!

Hoe gaat zo'n online activiteit in z'n werk?

Wij stemmen, in overleg met jullie, een datum en tijdstip af. Op het overeengekomen moment zal er een livestream online gaan, waarvoor iedereen een uitnodiging ontvangt via e-mail. In deze online ruimte is iedereen samen, en voor elkaar zichtbaar. Hier presenteren wij de quiz (inclusief uitleg natuurlijk), en komen de vragen voorbij. De vragen horen altijd in een setje van drie bij elkaar, en voor het overleg per setje vragen worden jullie steeds in een besloten online vergaderruimte per team geplaatst. Onze spelleider is gedurende de volledige activiteit bij jullie, en hij of zij zal ook in de vergaderruimtes per team even langskomen!

Geschoten door Wildschieters
Geschoten door Wildschieters

Muziek- en filmfragmenten en online puzzelformulieren

De Bingo bestaat uit één ronde, met vier prijsjes (1 rij vol, 2 rijen vol, et cetera). Die ronde is opgedeeld in vijf fases. Elke fase bestaat uit twee delen: In het eerste deel gaan we met z'n allen luisteren of kijken naar twaalf muziek- of filmfragmenten, die elk horen bij een cijfer. Weet je het liedje of de film? Zoek 'm op in onze lijst en streep het bijbehorende nummer af (als die op je kaart staat, natuurlijk...)! Daarna ga je in groepjes drie puzzels oplossen. Niet ingewikkeld of veel te moeilijk, wel lekker veel zoekwerk op het internet. Elke puzzel leidt tot één cijfer. Staat ie op je kaart? Afstrepen maar!

Dus in een grote, gezamenlijke presentatie is het lekker ontspannnen en gezelllig, en het actieve gedeelte (oplossen van de puzzels) vindt daarna plaats in hetzelfde programma, maar dan in diverse online vergaderruimtes per team. Dit wordt volledig automatisch door ons gedaan, jullie hoeven alleen maar achterover te zitten en alles te laten gebeuren. Ja, behalve de antwoorden dan, die moet je zelf oplossen! De puzzels worden jullie voorzien via online formulieren.

Ga jij voor de Bingo?!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Of vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp