50 tinten grijs quiz

Spannend groepsuitje met kinky knipoog

Samengevat:
Dé erotisch getinte ‘vijftig tinten grijs quiz’ van Eindhoven! Heerlijk als vrijgezellenfeest of teamuitje voor wie durft. Deze quiz is voor iedereen die geen blad, maar juist een rode bal voor de mond neemt. Absoluut niet ordinair, wél met een kinky knipoog. Gezelligheid, een zweepslag, spanning en humor: dát is onze ‘vijftig tinten grijs quiz’!

 

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Exclusief BTW
Inclusief BTW
  • 41 - 200 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 13.20per deelnemer
    15.97per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief ervaren quizmaster, Prezi, alle benodigdheden, mooie locatie, prijs voor de winnaars

Vijftig tinten grijs quiz: dit kun je verwachten

De quiz bestaat uit vijf rondes met vragen uit allerlei categorieën. Van video- en audiofragmenten tot leuke weetjes. Afhankelijk van de groepsgrootte, bestaan de teams uit vier tot zeven personen. Onze quizmaster zorgt voor een soepel en eerlijk spelverloop. Na de einduitslag ontvangen de winnaars een kwalitatief smakelijke prijs! De quiz is voor iedereen te doen. Het zijn lang niet alleen kennisvragen, maar vooral grappig en erotisch getint van aard.

Aanleveren van eigen vragen of uitbreiding is mogelijk!

Mocht je het erotische tintje wat persoonlijker willen maken, dan ben je hier aan het juiste adres. Van eigen vragen tot andere zaken, wij denken graag mee. Mocht je de Vijftig Tinten Grijs quiz willen uitbreiden met een erotische workshop (zoals bijvoorbeeld burlesque, paaldansen, striptease of lapdance)? Geef het aan in jouw aanvraag en wij gaan ermee aan de slag!

Stimuleer ook je smaakpapillen bij Beleef Eindhoven

Na de erotische quiz, is jullie team niet het enige dat warm wordt. Onze warme buffetten zijn namelijk uitstekend te combineren met de Vijftig Tinten Grijs quiz. Kies uit een heerlijk Indonesisch buffet van Restaurant Indonesia, of een uitgebreid buffet van kwaliteitsslager Beerens. Heb je naast ons standaard assortiment nog behoefte aan een verfrissende prosecco of een krachtig speciaalbiertje? Laat het ons weten in je aanvraag en wij regelen het!

Laat die vijftig tinten grijs quiz maar komen!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp