Proeverijen in Eindhoven

Met jouw groep een heerlijke proeverij beleven?

proeverij eindhoven

Samengevat:

Vier soorten proeverijen mogelijk, in de categorieën bier, wijn en gin-tonic. Voor elke proeverij hebben wij een andere specialist klaarstaan, die jullie met passie door de proeverij loodst. Alles is op maat en op locatie te verzorgen. Voor grote groepen is er zelfs de optie om diverse proeverijen te combineren. Leerzaam, gezellig en vooral erg lekker!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
 • 20 - 49 deelnemers

 • 22.00per deelnemer
  26.62per deelnemer

 • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
 • Inclusief visuele presentatie, specialist per dranksoort, 5 wijnen, 7 bieren of 3 G&T's, locatie en overige benodigdheden
 • 50 - 150 deelnemers

 • 20.50per deelnemer
  24.81per deelnemer

 • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
 • Inclusief visuele presentatie, specialist per dranksoort, 5 wijnen, 7 bieren of 3 G&T's, locatie en overige benodigdheden

Proeverij Eindhoven: Ontdek nieuwe smaken

Naast lekkere drankjes krijg je ook verrassende wetenswaardigheden voorgeschoteld. Zo steek je naast de verfrissingen ook nog iets op! Een deskundige begeleidt jullie proeverij van A tot Z. Geen zorgen, hij of zij is niet de hele tijd aan het woord; jullie krijgen genoeg ruimte om lekker bij te kletsen, en je wordt natuurlijk actief betrokken in het gesprek.

Proeverij op locatie of gezellig in ons café

Jouw smaakpapillen, jouw feestje. Jij kiest de locatie en welke proeverij het meest geschikt is voor jouw uitje. Weet je niet precies welke proeverij het meest geschikt is? Wij geven je graag advies. Geef in je aanvraag aan wat je wil en wij verzorgen de rest. Van een zakelijke proeverij tot een lekker luchtige borrel, het kan allemaal. Bij Beleef Eindhoven is een proeverij altijd met een gezellig zachte G!

Tap bar
proeverij eindhoven

Diverse soorten te proeven

Bij de wijnproeverij ga je vijf soorten proeven; bij de bieren maar liefst zeven types, en voor de gin & tonic proeverijen hebben we drie soorten gin en drie soorten tonic voor je klaarstaan. Wil jij een afwijkend aantal? Dat kan natuurlijk. Laat het ons weten en wij zorgen voor de proeverij die jij graag wenst!

Mijn smaakpapillen zijn er klaar voor!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp