Skip to content

Beleef de Mol aan tafel

De uitdagende 'De Mol' activiteit die je binnen doet!

Samenvatting:

Uiteraard afgeleid van het mega-populaire televisieprogramma! Teams van vijf tot zeven personen, één Mol per team. Puzzelachtige opdrachten vol creativiteit en uitdaging. Tweeënhalf uur totale duur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. Geen gekke opdrachten, wel gegarandeerd fanatisme en spelplezier! Voortdurende begeleiding door quizmaster. Oh, en vergeet de achterdocht niet! Wie is die Mol?

of...

Onze prijzen:
Bij 10 - 20 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
21,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 26,02 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
20exclusief btw, per deelnemer
(€ 24,20 inclusief btw)
Bij 61 of meer deelnemers
18exclusief btw, per deelnemer
(€ 21,78 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Afgeleid van onze top-buitenactiviteit: De Mol aan tafel!

Beleef De Mol aan tafel is afgeleid van het bekende televisieprogramma, waarbij één persoon ongemerkt alle opdrachten moet saboteren. Beleef Eindhoven beschikt over de meest originele opdrachten van eigen makelij, waar de Mol en de teams ontzettend veel plezier aan beleven. Deze versie speel je binnen, aan tafel, in meerdere teams. Met een biertje erbij, maar met zeker net zo veel spanning, uitdaging en onderling wantrouwen!

De Mol op z'n best

Beleef de Mol aan tafel komt bij Beleef Eindhoven echt tot leven. De opdrachten zijn speels, creatief en puzzelachtig van aard. Zittend aan tafel met je teamgenoten, waarbij je diverse uitdagende opdrachten doet. Je gaat elkaar ongewild (en gewild) in de gaten houden, maar zelf word je ook in de gaten gehouden… Het doel is om als team zoveel mogelijk virtueel geld binnen te halen voor de pot, want alleen daarmee win je Beleef de Mol aan tafel!

Ben jij een Mol of een echte winnaar?

Het doel van de Mol is om de teams onopvallend maar efficiënt te saboteren, omdat er dan lekker weinig geld in de pot komt! Doe dit dus zo subtiel als mogelijk, zodat je je betrouwbaarheid niet verliest. Geen zorgen, want het team hoeft geen ‘gekke’ opdrachten te doen, maar je gebruikt wel alle middelen die je ter beschikking staan. Daarnaast zorgt de quizmaster voor een eerlijk spelverloop en de nodige tips waar noodzakelijk.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen