De Slimste Mensen

De spannende quiz waarbij de seconden wegtikken!

slimste-mens-logo

Samengevat:

In deze spannende en gezellige quiz gaan jullie in teams tegen elkaar strijden. Welk team mag zich De Slimste van Eindhoven noemen? De vragen zijn divers; showbizz, nieuws, sport, food en meer. Hierdoor kan echt íedereen een steentje bijdragen tijdens de quiz! Verzamel zo veel mogelijk secondes en win! Met quizmaster en mooie prijs voor het Slimste team.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 16.50per deelnemer
    19.97per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief visuele presentatie, alle benodigdheden, te gekke locatie en dito quizmaster, prijs voor de winnaars

De Slimste activiteit van Eindhoven!

Alle rondes zoals je ze kent van TV komen voorbij. Uiteraard is het concept wel aangepast zodat het ook met grote groepen te spelen is. In de rondes 3,6,9, de galerij, open deur en de puzzel proberen de teams zo veel mogelijk seconden te verzamelen. De twee beste teams strijden uiteindelijk tegen elkaar in een zinderend spannende finaleronde. Het team dat als eerste de tegenstander naar 0 seconde kan spelen wint. Al met al zorgt deze activiteit voor gezelligheid, teamwork, strijdlustigheid en zal er zeker ook gelachen worden!

Speciale wensen voor jouw uitje? Wij horen het graag!

Wil je dat de quiz wordt aangepast aan jouw organisatie, vriendengroep of familie? Dat kan altijd! Dit kan door middel van vragen, foto’s of videofragmenten. Hiermee maken we de activiteit op maat voor jullie. Dit draagt extra bij aan de sfeer van jullie uitje. Onze gezellige en enthousiaste quizmaster zorgt gedurende de activiteit voor een rechtvaardig spelverloop. Voor het winnende team hebben we een smakelijke prijs!

Slimste mens eindhoven
maudstaassen_eindhoven_beleefeindhoven-8074-1024x684

Hapje of drankje erbij?

Ook heel hard nadenken kost energie, en niet zo'n beetje! Daarom kun je de activiteit uitbreiden met een buffet, hapjes of een borrel. Beginnen met een glaasje bubbels of koffie en gebak? Na afloop gezamenlijk genieten van een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of Restaurant Indonesia? Komt voor de bakker! Je vraagt eenvoudig een buffet aan via onze online offerteberekening.

Ben jij slim? Dan boek je deze activiteit!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp