Beleef Eindhoven - sinds 2011

De Slimste Mensen

De spannende quiz waarbij de seconden wegtikken!

Samenvatting:

In deze spannende en gezellige quiz gaan jullie in teams tegen elkaar strijden. Welk team mag zich De Slimste van Eindhoven noemen? De vragen zijn divers; showbizz, nieuws, sport, food en meer. Hierdoor kan echt íedereen een steentje bijdragen tijdens de quiz! Verzamel zo veel mogelijk secondes en win! Met quizmaster en mooie prijs voor het Slimste team.

of...

Onze prijzen:
Bij 10 - 20 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
21,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 26,02 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
20exclusief btw, per deelnemer
(€ 24,20 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
10voor elke extra deelnemer
(€ 12,10 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

De Slimste activiteit van Eindhoven!

Alle rondes zoals je ze kent van TV komen voorbij. Uiteraard is het concept wel aangepast zodat het ook met grote groepen te spelen is. In de rondes 3,6,9de galerijopen deur en de puzzel proberen de teams zo veel mogelijk seconden te verzamelen. De twee beste teams strijden uiteindelijk tegen elkaar in een zinderend spannende finaleronde. Het team dat als eerste de tegenstander naar 0 seconde kan spelen, wint! Al met al zorgt deze activiteit voor gezelligheid, teamwork, strijdlustigheid en zal er zeker ook gelachen worden!

Speciale wensen voor jouw uitje? Wij horen het graag!

Wil je dat de quiz wordt aangepast aan jouw organisatie, vriendengroep of familie? Dat kan altijd! Dit kan door middel van vragen, foto’s of videofragmenten. Hiermee maken we de activiteit op maat voor jullie. Dit draagt extra bij aan de sfeer van jullie uitje. Onze gezellige en enthousiaste quizmaster zorgt gedurende de activiteit voor een rechtvaardig spelverloop. Voor het winnende team hebben we een smakelijke prijs!

Hapje of drankje erbij?

Ook heel hard nadenken kost energie, en niet zo’n beetje! Daarom kun je de activiteit uitbreiden met een buffet, hapjes of een borrel. Beginnen met een glaasje bubbels of koffie en gebak? Na afloop gezamenlijk genieten van een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of Restaurant Indonesia? Komt voor de bakker! Je vraagt eenvoudig een buffet aan via onze online offerteberekening.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code