Skip to content

Feestje of borrel

Unieke feestzaal in hartje Eindhoven!

Samenvatting:

Onze zaal staat voor iedereen ter beschikking die iets te vieren heeft, of die een borrel wilt geven ter ere van een feestdag, jubileum of gewoon omdat het kan! Onze zaal is te boeken inclusief drankafname (verplicht), personeel (verplicht), hapjes, muziek en meer! Ook voor bijeenkomsten waarbij een drankje gewenst is kan je bij ons terecht! De ruimte is geschikt voor groepen van 40 tot 110 personen voor een feest of borrel. Voor bijeenkomsten, vergaderingen en dergelijke: Neem even contact op! Wij rekenen géén zaalhuur bij drankafkoop vanaf 50 personen (minimaal 3 uur), dus doe er je voordeel mee!

Onze prijzen:
30 - 40
deelnemers
20 (vanaf)ex. btw per deelnemer
€ 23 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: > 3 uur
Locatie: Ons café
Inclusief: Drankafname en personeel
40 - 110
deelnemers
20 (vanaf)ex. btw per deelnemer
€ 23 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: > 3 uur
Locatie: Ons café
Inclusief: Drankafname en personeel
Meer
deelnemers
-ex. btw per deelnemer
€ - incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: > 3 uur
Locatie: Ons café
Inclusief: Drankafname en personeel

Ideale feestzaal voor verjaardagen en andere feestjes!

Ons café is de ideale feestzaal voor verjaardagen, jubileumfeestjes en meer! Bij 40 gasten is er meer dan voldoende ruimte, bij 80 gasten is het echt gezellig en met 110 gasten heb je een feest! Wij zitten gesitueerd middenin het centrum van Eindhoven, dus ook na je feest kan je nog lekker verder dansen in één van de vele cafés die op twee minuten lopen liggen (Stratumseind of Markt, bijvoorbeeld).

Drankafname en personeel zijn verplicht, de rest in overleg

Bij ons kan je helaas geen eigen drank meenemen; drankafname en personeel zijn verplichte elementen van onze offerte. Daar staat wel iets tegenover: Vanaf 50 personen en minimaal 3 uur drankafname rekenen wij géén zaalhuur! Let op: Om uitzonderlijke redenen kan hiervan incidenteel worden afgeweken. Hapjes kan je tevens bij ons reserveren, van bittergarnituur tot heerlijke luxe hapjes van de traiteur. Zou je zelf iets willen meenemen, dan kan je dat altijd aangeven bij je aanvraag. Meestal is dat wel mogelijk, maar vraag het altijd eerst even!

Wij verzorgen de muziek, via afspeellijsten of via een DJ

Natuurlijk wil jij ook fijne muziek tijdens je feest. Wij kunnen dit standaard voor je verzorgen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een DJ via ons te boeken! Wil je zelf een DJ regelen? Dat kan. Hij of zij dient dan zelf alle apparatuur mee te nemen, welke na afloop ook meteen weer moet worden meegenomen. Opbouwen kan vanaf 90 minuten voor aanvang van het feest. Laat ons in je aanvraag dan ook graag weten van welke optie je gebruik wilt maken!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen