Beleef Eindhoven - sinds 2011

Karaoke & Drinks

Zing de sterren van de hemel!

Samenvatting:

In de prijs van de activiteit is onbeperkt drankafname reeds inbegrepen (bier, fris, wijn, speciaalbier, koffie en thee voor 3 uur)! Zij die karaoke helemaal geweldig vinden kunnen zich uitleven: Met een kist vol foute kleding en meer dan 20.000 nummers in de lijst, kan iedereen een top performance neerzetten! Het beste optreden van de dag, door ons subjectief beoordeeld, wint ook nog eens een leuke prijs! Wij snappen dat niet iedereen gecharmeerd is van karaoke, dus verplicht is optreden natuurlijk niet!

of...

Onze prijzen:
Bij 15 - 25 deelnemers
29exclusief btw, per deelnemer
(€ 33,92 inclusief btw)
Bij 26 - 50 deelnemers
27,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 32,10 inclusief btw)
Bij 51 - 60 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 30,29 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
24voor elke extra deelnemer
(€ 27,87 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Karaoke groepuitje in Eindhoven!

Naast al onze te gekke binnenactiviteiten bieden wij nu ook net even iets anders: Karaoke & Drinks! Deze activiteit leent zich het beste voor groepen die even geen zin hebben om superactief mee te doen aan een quiz, maar wel zin hebben in een borrel met een twist! De drank is al voor drie uur afgekocht, dus daar heb je geen omkijken meer naar. Gedurende deze drie uur kan iedereen die wil, solo of in een groep, zijn of haar beste performance neerzetten.

Kies uit meer dan 20.000 songs

Karaoke is populairder dan je denkt! Vele groepen gingen je voor, waarbij het merendeel van de groep wel in is voor een krachtige performance. Vaak in duos, een enkeling treedt liever alleen op; ons maakt het niet uit, het entertainmentgehalte is altijd hoog! Met muziek van vroeger en nu is er altijd iets te kiezen, en of je nu Nederlandstalig wilt zingen of lekker onverstaanbaar Engels, via onze schermen kan iedereen met je meedoen.

Win een leuke prijs!

Het beste optreden van de dag wint een leuke prijs, maar daar doe je het natuurlijk niet alleen voor. Laat aan de hele groep zien welk podiumbeest er in jou schuilt, en de sfeer zal er alleen maar beter op worden! Om het uitje af te maken, kan je aansluitend (of van tevoren) nog kiezen voor een heerlijk buffet. Kortom, een uitje organiseren in Eindhoven hoeft niet ingewikkeld te zijn: Karaoke, drank en eventueel een smakelijk buffet zijn de ideale ingrediënten voor een uitje waarbij iedereen zijn ding kan doen!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code