Percussie Workshop

Trommelen is echt veel leuker dan je denkt!

trommelworkshop-eindhoven

Samengevat:

Met de volledige groep en onder begeleiding van een zeer humoristische en ervaren instructeur leer je een echte Samba spelen! In ruim anderhalf uur ga je een ritmisch geheel ten gehore brengen. Humor, ritmegevoel, saamhorigheid en heel veel plezier, dat is de percussie workshop!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

Trommelworkshop? De percussieworkshop in Eindhoven!

Het is niet zo maar even trommelen. Het is luisteren, naar elkaar en jezelf. Je ritme afstemmen op de groep, en goed opletten wat de instructeur aangeeft. En als je dan heel goed je best doet, dan wordt er na wat oefenen en strenge woorden, een heuse Samba geboren uit jullie inspanningen! Geloof ons als we zeggen dat iedereen dol-enthousiast zal zijn na afloop!

Humor en teambuilding

De instructeur staat voor twee dingen garant: humor en teambuilding. Hij verzorgt al vele jaren workshops en heeft daarbij geleerd dat humor ervoor zorgt dat de groep een geheel zal vormen, en dat teambuilding het best tot zijn recht komt wanneer er gezamenlijk iets onverwachts wordt neergezet. Jullie gaan dik anderhalf uur aan de slag om een Samba te creëren, en dat zal jullie lukken ook!

percussie in zaal
Percussie

Een drankje en hapje horen erbij!

Jullie vangen aan met de workshop, en na een pauze (met optioneel drankje tegen meerprijs) kunnen jullie vol energie verder met het tweede deel van de workshop. Wanneer jullie de volledige aangeleerde Samba foutloos hebben gespeeld, ben je natuurlijk doodop. En dan is het tijd voor één van onze heerlijke buffetten. Kijk gerust even op deze pagina, waar je onze uitgebreide buffetten toegelicht vindt!

Tromgeroffel... Samba!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp