Beleef Eindhoven - sinds 2011

Proeverijen

Met jouw groep een heerlijke proeverij beleven?

Samenvatting:

Drie soorten proeverijen mogelijk, in de categorieën bier, wijn en gin-tonic. Voor elke proeverij hebben wij een andere specialist klaarstaan, die jullie met passie door de proeverij loodst. Alles is op maat en ook op locatie te verzorgen. Voor grote groepen is er zelfs de optie om diverse proeverijen te combineren. Leerzaam, gezellig en vooral erg lekker!

of...

Onze prijzen:
Bij 20 - 49 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 50 - 150 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij meer deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
15*voor elke extra deelnemer
(€ 18,15 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Proeverij Eindhoven: Ontdek nieuwe smaken

Naast lekkere drankjes krijg je ook verrassende wetenswaardigheden voorgeschoteld. Zo steek je naast de verfrissingen ook nog iets op! Een deskundige begeleidt jullie proeverij van A tot Z. Geen zorgen, hij of zij is niet de hele tijd aan het woord; jullie krijgen genoeg ruimte om lekker bij te kletsen, en je wordt natuurlijk actief betrokken in het gesprek.

Proeverij op locatie of gezellig in ons café

Jouw smaakpapillen, jouw feestje. Jij kiest de locatie en welke proeverij het meest geschikt is voor jouw uitje. Weet je niet precies welke proeverij het meest geschikt is? Wij geven je graag advies. Geef in je aanvraag aan wat je wil en wij verzorgen de rest. Van een zakelijke proeverij tot een lekker luchtige borrel, het kan allemaal. Bij Beleef Eindhoven is een proeverij altijd met een gezellig zachte G!

Diverse soorten te proeven

Bij de wijnproeverij ga je vijf soorten proeven; bij de bieren maar liefst zeven types, en voor de gin & tonic proeverijen hebben we drie soorten gin en drie soorten tonic voor je klaarstaan. Wil jij een afwijkend aantal? Dat kan natuurlijk. Laat het ons weten en wij zorgen voor de proeverij die jij graag wenst!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code