Thema-pubquizzen

Thema-pubquizzen in Eindhoven: Funquiz, Bierquiz of 50 Tinten!

quiz

Samengevat:

Teams van vijf personen, één winnend team. In verschillende thema's te boeken: van een bier-pubquiz tot een 50 Tinten Grijs pubquiz! Hetzelfde concept als onze gewone pubquiz met veel audio- en videovragen, maar dan in één thema! Ook op maat te maken (prijs op aanvraag) naar jouw wensen en/of thema. Plezier, fanatisme en gezelligheid, en dat alles in één thema!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 600 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 14.00per deelnemer
    16.94per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief visuele presentatie, alle benodigdheden, te gekke locatie en dito quizmaster, prijs voor de winnaars

Pubquiz in specifiek thema: Net zo gezellig met een zachte G

Onze pubquiz is zo'n beetje de meest populaire activiteit die we hebben: Simpel, maar oh zo gezellig, grappig, spannend en vooral ook van hoge kwaliteit. Omdat je soms iets anders wilt, hebben wij ook thema-quizzen! Standaard verzorgen wij een bier-pubquiz (spreekt voor zich), een 50 Tinten Grijs pubquiz (kinky met een knipoog) en een Fun-pubquiz (een pubquiz zonder feitelijke kennisvragen).

Een persoonlijke touch is in elke vorm mogelijk

Wil je graag een eigen categorie terug laten komen in een quiz, dan kan dat! Denk er dan wel aan dat de prijs per persoon dan zal afhangen van de hoeveelheid maatwerk. Wil je een quiz die helemaal voor jullie op maat wordt gemaakt? Geen probleem, dat kan! Wij maken vijf rondes op maat, op basis van jullie wensen. Je kunt echter ook kiezen voor één van onze reguliere quizzen met een klein persoonlijk sausje. Voor elke vraag is een gepast antwoord, net zoals bij onze quizzen!

Geschoten door Wildschieters
citygame op maat 1

Bij elke pubquiz hoort een scherpe quizmaster!

Welke quiz je ook kiest, en hoe persoonlijk je deze ook wilt maken, de quizmaster is standaard gezellig! Deze zorgt voor de juiste hoeveelheid spanning of ontspanning, maar net waar jullie op dat moment behoefte aan hebben. Aarzel ook niet om van tevoren zo specifiek mogelijk je wensen omtrent de activiteit door te geven, zodat wij onze quizmaster goed kunnen informeren! Op die manier halen we het maximale uit elke quiz!

Bonuspunten bij je collega's of vrienden scoren?

Let op: de drie thema-pubquizzen staan elk afzonderlijk in ons offerte-systeem. Eventueel maatwerk kan je aangeven in het 'opmerkingenveld'.

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp