Salsa Workshop

Voor als je het eens écht op je heupen krijgt!

logo-salsaworkshop-rond

Samengevat:

Beleef de leukste salsa workshop hier bij Beleef Eindhoven. Als de salsa-knaller Suavemente weer eens gedraaid wordt op een feestje ben jij klaar voor de dansvloer! Ben je stijfjes of heb je juist lossere heupen dan onze instructrice? Geen probleem. Deze workshop is voor elk niveau toegankelijk en is altijd onder begeleiding van een enthousiaste instructrice.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 12.50per deelnemer
    15.13per deelnemer

  • Duur: 1,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief ontvangstconsumptie, ervaren instructrice(s), locatie en benodigdheden

Danservaring is niet nodig. De wil om plezier te hebben wel!

Jullie worden hartelijk ontvangen met een lekker drankje voor de nodige energie. Daarna ga je swingend aan de slag. De workshop duurt zo’n anderhalf uur, dus je hebt alle tijd om die heupen wat soepeler te maken! In principe is elke workshopvorm mogelijk. Wanneer je iets specifieks wil leren, geef dat dan aan in de aanvraag  en wij regelen het!

Cubaanse sferen ervaar je in hartje Eindhoven.

Stel je eens voor... Je staat op een hagelwit zandstrand waar de zon onder gaat, en de mensen om je heen vrolijk zijn. Er draait opzwepende salsamuziek op de achtergrond en je wordt ten dans gevraagd... Je stemt in, gaat los op het ritme en beleeft de sensualiteit van de salsa! In Eindhoven hebben we dan wel geen hagelwitte zandstranden, maar wel een workshop die je in Cubaanse sferen brengt!

logo-salsaworkshop-rechthoek
Salsaworkshop eindhoven

Na het dansen van de salsa nog genieten van een heerlijke diner?

Na het dansen van de salsa nog genieten van een lekkere snack of heerlijk buffet? Dat maken wij natuurlijk voor jullie mogelijk! Bekijk deze pagina voor de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Een offerte berekenen kan natuurlijk ook via de knop hieronder!

Zin om je heupen los te gooien? Regel het nu!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp