Skip to content

Het Spel der Spellen

Inzetten op jezelf of teamgenoten; wie speelt welk spel het best?

Samenvatting:

Zelfkennis, tactiek, inzetten, bluffen, gokken en radje draaien… It’s all-in the game bij het Spel der Spellen! Het veelzijdige spel waarbij je twaalf bekende bordspellen speelt en waarbij iedere speler het verschil kan maken. Na een aantal minuten sta je alweer aan een andere tafel voor een nieuwe uitdaging tegen nieuwe tegenstanders. Verdubbel je je inzet of speel je op safe..? Het team dat aan het eind de meeste fiches heeft wint Het Spel der Spellen!

Onze prijzen:
20 - 25
deelnemers
20ex. btw per deelnemer
€ 24,20 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 3 uur
Locatie: Centrum
Inclusief: Quizmaster, locatie, alle spellen en benodigdheden, prijs voor de winnaars
26 - 49
deelnemers
18,5ex. btw per deelnemer
€ 22,39 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 3 uur
Locatie: Centrum
Inclusief: Quizmaster, locatie, alle spellen en benodigdheden, prijs voor de winnaars
50 of meer
deelnemers
16,5ex. btw per deelnemer
€ 19,97 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 3 uur
Locatie: Centrum
Inclusief: Quizmaster, locatie, alle spellen en benodigdheden, prijs voor de winnaars

Ben jij de Eindhovense koning van de bordspellen bij dit bedrijfuitje?

Van Memory en Uno, tot Darten en Djenga. Het Spel der Spellen bevat tien verschillende spellen die bij aanvang kort worden uitgelegd en die maximaal tien minuten tegen tegenstanders van een ander team worden gespeeld. Bij de start krijgt elk team 75 fiches die je in jouw team verdeelt. Elke speler bepaalt individueel per spel hoeveel fiches er ingezet gaan worden en na 10 minuten gaat de winnaar er met de pot vandoor. Let echter goed op… Je kan ook Jokers inzetten én elk team mag een keer aan het rad draaien waarmee de inzet verdubbeld kan worden, maar waarmee ook fiches kwijt kunnen worden geraakt! Dit bedrijfsuitje in Eindhoven is leuk voor elke groep!

Leer elkaar beter kennen; meedoen is belangrijker dan winnen!

Het Spel der Spellen is door de variatie en relatieve eenvoud van de spellen geschikt voor alle groepen. Door de gok-elementen, het grote rad en de teamdynamiek heeft het een te gekke en originele twist! En bovendien, omdat je steeds aan een andere tafel staat met andere tegenstanders, leer je hen in de tussentijd beter kennen en is dit spel altijd anders. Je zit dus eens niet 2,5 uur aan tafel met dezelfde teamgenoten, maar deze keer raak je met iedereen in gesprek! Jouw spelinzicht, winnaarsmentaliteit en geluk, maar ook jullie teamtactiek bepalen de afloop van dit hilarische spel. Ga jij de uitdaging aan? Onze gezellige en enthousiaste spelleider zorgt gedurende de activiteit voor een rechtvaardig spelverloop en voor het winnende team hebben we een smakelijke prijs! Ga jij de strijd aan in hartje Eindhoven? Steel de show met dit gezellige bedrijfsuitje met een originele twist!

teamuitje omgeving eindhoven

Een hapje en drankje zijn net zo belangrijk!

Heeft de spanning en van het spelen van alle spellen gezorgd voor de nodige energieverbranding? Deze activiteit kan je uitbreiden met een buffet, hapje of borrel. Beginnen met een glaasje bubbels of koffie en gebak? Na afloop gezamenlijk genieten van een heerlijk buffet? Komt voor de bakker (of traiteur)! Bereken snel je kostenplaatje via onze online offerteberekening en verstuur je aanvraag. Wij zorgen voor de rest!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen