Beleef Eindhoven - sinds 2011

Het Spel der Spellen

Inzetten op jezelf of teamgenoten; wie speelt welk spel het best?

Samenvatting:

Zelfkennis, tactiek, inzetten, bluffen, gokken en radje draaien… It’s all-in the game bij het Spel der Spellen! Het veelzijdige spel waarbij je tien bekende bordspellen speelt en waarbij iedere speler het verschil kan maken. Na een aantal minuten sta je alweer aan een andere tafel voor een nieuwe uitdaging tegen nieuwe tegenstanders. Verdubbel je je inzet of speel je op safe..? Het team dat aan het eind de meeste fiches heeft wint Het Spel der Spellen!

of...

Onze prijzen:
Bij 20 - 20 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
21,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 26,02 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
20exclusief btw, per deelnemer
(€ 24,20 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
10voor elke extra deelnemer
(€ 12,10 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Ben jij de Eindhovense koning van de bordspellen bij dit bedrijfuitje?

Van Memory en Uno, tot Darten en Djenga. Het Spel der Spellen bevat tien verschillende spellen die bij aanvang kort worden uitgelegd en die maximaal tien minuten tegen tegenstanders van een ander team worden gespeeld. Bij de start krijgt elk team 100 fiches die je in jouw team verdeelt. Elke speler bepaalt individueel per spel hoeveel fiches er ingezet gaan worden en na 10 minuten gaat de winnaar er met de pot vandoor. Heb je verloren, dan is er gelukkig weer een nieuwe speelronde, met nieuwe kansen om fiches te verdienen! Tussendoor wordt er ook nog aan een rad gedraaid waardoor je als team extra fiches kunt verdienen. Let op: Zijn je fiches als team bijna op? Dan kun je met een bonusopdracht extra fiches verdienen! Dit bedrijfsuitje in Eindhoven is leuk voor elke groep!

Leer elkaar beter kennen; meedoen is belangrijker dan winnen!

Het Spel der Spellen is door de variatie en relatieve eenvoud van de spellen geschikt voor alle groepen. Door de gok-elementen, het grote rad en de teamdynamiek heeft het een te gekke en originele twist! En bovendien, omdat je steeds aan een andere tafel staat met andere tegenstanders, leer je hen in de tussentijd beter kennen en is dit spel altijd anders. Je zit dus eens niet 2,5 uur aan tafel met dezelfde teamgenoten, maar deze keer raak je met iedereen in gesprek! Jouw spelinzicht, winnaarsmentaliteit en geluk, maar ook jullie teamtactiek bepalen de afloop van dit hilarische spel. Ga jij de uitdaging aan? Onze gezellige en enthousiaste spelleider zorgt gedurende de activiteit voor een rechtvaardig spelverloop en voor het winnende team hebben we een smakelijke prijs! Ga jij de strijd aan in hartje Eindhoven? Steel de show met dit gezellige bedrijfsuitje met een originele twist!

Teambuilding in Eindhoven

Een hapje en drankje zijn net zo belangrijk!

Heeft de spanning en van het spelen van alle spellen gezorgd voor de nodige energieverbranding? Deze activiteit kan je uitbreiden met een buffet, hapje of borrel. Beginnen met een glaasje bubbels of koffie en gebak? Na afloop gezamenlijk genieten van een heerlijk buffet? Komt voor de bakker (of traiteur)! Bereken snel je kostenplaatje via onze online offerteberekening en verstuur je aanvraag. Wij zorgen voor de rest!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code