fbpx

Beleef de Mol aan tafel

De uitdagende 'De Mol' activiteit die je binnen doet!

Samengevat:
Teams van vijf tot zeven personen, é
én Mol per team. Puzzelachtige opdrachten vol creativiteit en uitdaging. Drie uur totale duur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. Geen gekke opdrachten, wel gegarandeerd fanatisme en spelplezier. Voortdurende begeleiding door quizmaster.

Available in:

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

Afgeleid van onze top-buitenactiviteit: De Mol aan tafel!

Beleef De Mol aan tafel is afgeleid van het bekende televisieprogramma, waarbij één persoon ongemerkt alle opdrachten moet saboteren. Beleef Eindhoven beschikt over de meest originele opdrachten van eigen makelij, waar de Mol en de teams ontzettend veel plezier aan beleven. Deze versie speel je binnen, aan tafel, in meerdere teams. Met een biertje erbij, maar met zeker net zo veel spanning, uitdaging en onderling wantrouwen!

De Mol op z'n best

Beleef de Mol aan tafel komt bij Beleef Eindhoven echt tot leven. De opdrachten zijn speels, creatief en puzzelachtig van aard. Zittend aan tafel met je teamgenoten, waarbij je diverse uitdagende opdrachten doet. Je gaat elkaar ongewild (en gewild) in de gaten houden, maar zelf word je ook in de gaten gehouden... Het doel is om als team zoveel mogelijk virtueel geld binnen te halen voor de pot, want alleen daarmee win je Beleef de Mol aan tafel!

Ben jij saboteur of een echte winnaar?

Het doel van de Mol is om de teams onopvallend maar efficiënt te saboteren, omdat er dan lekker weinig geld in de pot komt! Doe dit dus zo subtiel als mogelijk, zodat je je betrouwbaarheid niet verliest. Geen zorgen, want het team hoeft geen ‘gekke’ opdrachten te doen, maar je gebruikt wel alle middelen die je ter beschikking staan. Daarnaast zorgt de quizmaster voor een eerlijk spelverloop en de nodige tips waar noodzakelijk.

Nu al zin om te Mollen?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp