Blog-pagina Beleef Eindhoven

Alaaf aan tafel!

Tijdens carnaval zijn wij iedere dag geopend als pop-up restaurant 'Alaaf aan tafel'! Wij serveren dan de ideale gerechten om je tijdens carnaval op de been te houden, en draaien daarnaast natuurlijk leuke carnavalsplaatjes en tappen meters bier! Je vindt ons aan de Jan van Lieshoutstraat 24-K, tussen Little One en Soho. Zoek naar het Alaaf aan tafel reclamebord aan de gevel en vind je weg naar binnen. Eet smakelijk!

Foto's Wie Is De Mol en VoetGolf 30 juli 2016

Om jullie een kijkje te geven in onze bezigheden, zullen we van tijd tot tijd hier foto's plaatsen van enkele activiteiten. Deze keer: een aantal groepsfoto's van Wie Is De Mol en actiefoto's van VoetGolf.


Een absolute topweek

Het was me het weekje wel zeg. Wat een energie kostte het, maar wat levert het ook enorm veel voldoening op. Beleef Eindhoven heeft nog nooit zo'n goede, drukke maar bovenal leuke periode gehad als de afgelopen negen dagen. Een samenvatting.

Onze drukste week ooit begon op vrijdag 20 mei. Bedrijventekoop.nl en Juist B.V. (een gecombineerde entiteit) kwamen op bezoek met hun voltallige selectie van gezellige drinkers. Een pubquiz in combinatie met een Italiaans Buffet  viel hen ten deel. Nou ja, dan vergeten we het belangrijkste nog even: alcohol. Want wat was het gezellig aan de bar en wat hadden ze een dorst. De winnaars van de pubquiz? Dat herinnert waarschijnlijk niemand zich meer. Wat hen veel meer bezig hield waren de toch wel wat uitdagende vragen die waren aangeleverd door de organisatie. Helaas zijn de antwoorden tot op de dag van vandaag niet gegeven... Gezellig, feestelijk en tot in de kleine uurtjes, dat vat het wel samen. Een goed begin is het halve werk, dat bleek wel weer.

Een dag later ontvingen we 90 gasten voor een feestje. Wat voor feestje? Gewoon, een feestje omdat het kan. Niets meer en niets minder wilde Mark en Judith, en niets minder kregen ze. Inclusief een toffe band trotseerden zij de Brabantse Nacht, en die bleek lang. Om half negen druppelden de eersten binnen en om twee uur in de nacht rolden de laatsten naar buiten. Het was warm, maar heel gezellig. Een feestje, gewoon omdat het kon. Die doen we graag vaker.

Twee dagen rust betekenden twee dagen voorbereiden op Philips. Op dinsdag een groep van 85 en op donderdag een groep van 60 personen. De één deed Operation Eindhoven, de ander Wie Is De Mol. In beide gevallen een internationaal gezelschap, waarbij de groep op dinsdag vrijwel letterlijk wereldwijde vertegenwoordiging had. Amerikanen, Chinezen, Afrikanen en een hoop Europeanen van buiten Nederland waren naar Eindhoven gekomen om elkaar weer eens te zien. Engineers waren het. Ze combineerden Operation Eindhoven met een diner op twee verschillende locaties. Het was leuk, origineel, gezellig en lekker. Na de prijsuitreiking volgde nog een borrel, en naar wij ons hebben laten vertellen spraken de kleine oogjes de volgende ochtend boekdelen. Op donderdag volgde de tweede groep van Philips. Wederom Engelstalig, waaruit wel bleek dat het maar goed is dat wij vrijwel al onze activiteiten ook in het Engels verzorgen. Wie Is De Mol was erg geslaagd en de bekendmaking van de Mollen zorgde voor veel hilariteit. Aansluitend een heerlijk buffet van Slagerij Beerens maakte dat de dag compleet verzorgd was, en tot veel complimenten leidde. Als het aan ons ligt vindt Philips vaker de weg naar Beleef Eindhoven, het was zeer geslaagd.

Vrijdagavond volgde Brunel. Met 31 man sterk kwamen zij zich laten uitdagen door onze pubquiz, en zich daarnaast tegoed doen aan een heerlijk Indisch buffet en de nodige drankjes. De pubquiz was tot het laatst spannend, en op anderhalf punt verloor de organisator van de avond het van zijn rivalen vanaf ronde één. Zichtbaar teleurgesteld droop hij af, maar de teleurstelling was snel weggespoeld met een koud biertje. Toen de teleurstelling eenmaal verdwenen was, bleek dat hij de avond als erg gezellig en geslaagd had ervaren, een avond die nog tot laat werd doorgezet op de Markt. Het was maar goed dat het buffet hen zo goed smaakte, want een flinke bodem bleek wel nodig voor wat komen zou. Brunel, bedankt voor de toffe avond!

Zaterdagochtend om half negen stond de eerste groep van de dag alweer klaar op het TU/e terrein voor ons Voetgolf parcours. Met twee knappe winnaars (knap in de zin van: ze hadden weinig trappen nodig) in de personen van Kevin en René, kwamen zij aansluitend naar de Jan van Lieshoutstraat om om half elf af te trappen voor een bierproeverij. Hoewel niet alle biertjes met gejuich werden ontvangen (smaken verschillen immers), werd de proeverij als leerzaam en heel interessant ervaren. De bedankjes vlogen ons na afloop om de oren en dat waarderen wij altijd enorm. Uiteraard hadden wij het niet gekund zonder onze bierexpert Sam, die met al zijn kennis de heren van het vrijgezellenfeest van begin tot einde boeide. Mannen, het was vroeg, maar zeker zo gezellig!

We sloten de week af met een vriendengroep die al 15 jaar onafgebroken uitjes beleeft. Dit jaar beleefden zij Eindhoven, en een memorabele dag werd het. Voetgolf, een lunch, Wie Is De Mol, een barbecue en afsluitend Ik Hou Van Holland. Een lange, warme, maar oh zo gezellige dag werd het. Het Voetgolf bleek een goede opmaat naar de rest van de dag, waarbij Wie Is De Mol voor de nodige uitdaging zorgde, maar vooral Ik Hou Van Holland werd op het scherpst van de snede gespeeld. De uiteindelijke winnaars (team drie, knap gedaan) waagden zich direct daarna aan onze microfoon voor een onvervalste karaoke avond. Het bier vloeide rijkelijk en de gezelligheid steeg naar grote hoogtes. Toen om kwart over twaalf de laatste ronde werd gedaan, was het ook wel mooi geweest. Moe, maar zeer voldaan trok het gezelschap weer het Brabantse land in, waarbij sommigen met nog een uur fietsen voor de boeg waarschijnlijk dolblij waren toen ze in hun bed konden kruipen. Waardige afsluiters van een geweldige week, dank jullie voor de zeer gezellige avond!

Voor ons was het een topweek. De reacties spraken en spreken boekdelen, en motiveren ons elke dag weer om nog beter te worden. Wij gaan nu weer aan de slag voor de volgende groepen die gepland staan, en zullen binnenkort tevens met enkele nieuwe en zeer uitdagende activiteiten komen. Houd daarvoor deze website in de gaten!

PS. Ook even een groot compliment langs deze weg voor onze nieuwe medewerkster Marion, die bij vrijwel alle groepen aanwezig was en daarbij telkens weer voor een extra scheutje gezelligheid heeft gezorgd. We zijn nu al blij met deze toevoeging aan ons team, en hopelijk gaan nog veel meer groepen genieten van haar aanwezigheid!

Tot snel weer!

Team Beleef Eindhoven

Goed werk heeft tijd nodig

Zo. Dat was even een flinke klus. Samen met Michael van Dreamsites Webdesign hebben wij de afgelopen maanden gewerkt aan deze nieuwe website. Trots als een pauw, zo heet het gezegde. En trots, dat zijn we, met onze veren in volle glorie.

We wisten wel dat we op de goede weg waren, nadat het aantal boekingen jaar na jaar bleef toenemen. Maar dat het zo snel zou gaan, dat hadden we niet verwacht. Een kwestie van doorzetten, vernieuwen, verbeteren en altijd oog houden voor details, dat zorgde ervoor dat de positieve reacties bleven binnenkomen. En dat geeft natuurlijk de de stimulans en energie om verder te bouwen. Na eind vorig jaar onze eigen locatie te hebben geopend (zie hier het resultaat), leek het ons dan ook een goed moment om de website aan te pakken. Ons visitekaartje aan de klant, want dat is het. 

Op basis van enkele goede ideeën, van anderen en ook onszelf natuurlijk, hadden we al vrij snel een grove indeling. Daarna was het nog slechts een kwestie van details. Jaja... De drang naar perfectionisme bij zowel Michael als bij onszelf, zorgde ervoor dat die details het creëren van een op het oog 'eenvoudige' website, een helse klus maakte. Tot in de late uurtjes zaken aanpassen, pagina verversen, niet tevreden, dus nog maar een keer aanpassen... Zelfs Koningsdag werd opgeofferd. 

Nu, drie jaar nadat de eerste website online ging, kunnen we zeggen dat we tevreden zijn. Echt tevreden? Nee, want dat zijn we nooit. Altijd op zoek naar iets mooiers, beters, leukers, originelers... Dat is in een notendop ook wat het ondernemerschap zo leuk én zo moeilijk maakt. Maar voor nu? Voor nu zijn we tevreden, en we hopen dat jullie dat ook zijn. Als je iets ziet op deze site, iets wat niet klopt, iets wat ontbreekt of iets wat aandacht nodig heeft. Laat het ons dan weten. Onze veren kunnen altijd nóg mooier.

Veel plezier met het rondkijken op onze site!

Team Beleef Eindhoven

Vacature!

Gezocht: Allround Medewerker groepsuitjes (Oproepbasis (+/- 8 uur per week) – M/V


Beleef Eindhoven is dé lokale aanbieder van unieke bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie-uitjes, met een unieke eigen horecalocatie in het hart van Eindhoven.


Wij zijn op zoek naar een medewerker die ons team komt versterken. Wil je ervaring opdoen in het begeleiden van groepen en/of het organiseren van evenementen en activiteiten, of heb je die ervaring al? Ben je bedreven in horecawerkzaamheden of denk je dat je helemaal tot je recht komt achter de bar? Ben jij enthousiast, creatief, gedreven en een ware duizendpoot? Behoren jezelf presenteren en duidelijk communiceren tot jouw kernkwaliteiten? Heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen op creatief vlak? Dan ben jij misschien wel de persoon waar wij naar op zoek zijn!


De werkzaamheden zijn uiteenlopend van aard. In eerste instantie zul je op oproepbasis werken (voor gemiddeld zo’n acht uur per week), en zul je veelal worden ingezet bij het begeleiden van activiteiten of bij barwerkzaamheden op onze eigen locatie. Hierbij kan je denken aan het presenteren van een pubquiz, geven van instructies voor GPS games of citygames of het zelfstandig draaien van onze bar. Gezien de groei van ons bedrijf wordt er echter ook van je verwacht dat je op termijn mee gaat denken over nieuwe activiteiten en contact hebt met (potentiële) klanten en samenwerkingspartners. Creatief zijn en accuraat te werk gaan zijn daarom ook kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn!


Wij bieden:

 • Een parttime functie op oproepbasis (gemiddeld acht uur per week met zicht op meer)
 • Een dynamische en gezellige werkomgeving
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Salaris op basis van ervaring en ontwikkeling


Wij vragen:

 • HBO werk- of denkniveau
 • Voorkeur voor opleiding in richting recreatie (Vrijetijdsmanagement of aanverwanten)
 • Uitblinkend in enthousiasme, presentatie, communicatie en creativiteit
 • Flexibele inzet


Kan jij je helemaal vinden in bovenstaande omschrijving en ben je woonachtig in Eindhoven of directe omgeving? Of denk je gewoon heel goed bij ons te passen? Aarzel dan niet en reageer meteen! Stuur je curriculum vitae met pasfoto en korte motivatie naar info@beleef-eindhoven.nl.

Voorwaarden Tag & Win Actie

 • Het maximum aantal personen dat aan de gewonnen activiteit mag deelnemen is 16 personen.
 • De datum en tijd van deze activiteit worden door Beleef Eindhoven in overleg met de winnaar bepaald.
 • De minimumleeftijd voor deze actie is 12 jaar.
 • De actie loopt van 16-06-2015 tot en met 03-07-2015.
 • De winnaar zal op 6 juli 2015 bekend worden gemaakt en zal hiervan persoonlijk bericht ontvangen.
 • Er kan maximaal één groepsfoto per persoon worden ingestuurd.
 • Beleef Eindhoven behoudt zich alle rechten voor om bij aantoonbaar dwingende redenen deze actie te annuleren.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Actievoorwaarden combideal

 • De combideal geeft recht op een korting van 20%.
 • De korting van 20% wordt toegepast op de goedkoopste van beide activiteiten.
 • De combideal is geldig voor definitieve boekingen in de periode van 1 april 2015 tot en met 31 mei 2015 (de datum van de geboekte activiteiten mag ook in de periode daarna liggen). 
 • De combideal geldt voor twee geboekte activiteiten op één dag, waarbij onder activiteiten geen horeca (diners, lunches, et cetera) wordt verstaan. 
 • De combideal is geldig bij boekingen voor groepen vanaf 15 personen voor beide activiteiten. 
 • De combideal is alleen geldig voor aanvragen die gedaan zijn op of na 30 maart 2015. 
 • Vermeld bij de aanvraag dat je gebruik wilt maken van de combideal.
 • Beleef Eindhoven behoudt zich alle rechten voor om bij aantoonbaar dwingende redenen deze actie te annuleren. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuwe activiteiten bij Beleef Eindhoven

Beleef Eindhoven zal in maart een aantal nieuwe activiteiten toevoegen, waaronder de workshops Braziliaanse percussie, Ibiza armbanden maken en Snoep Sushi maken.
Verder zullen we een nieuwe GPS game 'Codecrackers' aanbieden. Dit interactieve zoekspel is een echte hersenkraker!
Tot slot zullen we in samenwerking met Paviljoen Genneper Parken een nieuwe dimensie geven aan Solexrijden..!

Kortom; veel nieuwe, uitdagende activiteiten in het vooruitzicht!

Houd deze website daarom goed in de gaten!

Team Beleef Eindhoven

Vacature bij Beleef Eindhoven!

Gezocht: Begeleider groepsuitjes (Oproepbasis) – M/V

Deze vacature is inmiddels ingevuld!
 

Beleef Eindhoven is dé lokale aanbieder van unieke bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie-uitjes.

 

Wij zijn op zoek naar een medewerker die ons team komt versterken. Wil je ervaring opdoen in het begeleiden van groepen en/of het organiseren van evenementen en activiteiten of heb je die ervaring al? Ben jij enthousiast, creatief, gedreven en een ware duizendpoot? Behoren jezelf presenteren en duidelijk communiceren tot jouw kernkwaliteiten? Dan ben jij misschien wel de persoon waar wij naar op zoek zijn!

 

De werkzaamheden zijn uiteenlopend van aard. In eerste instantie zul je (vaak in het weekend) op oproepbasis werken (voor gemiddeld zo’n acht uur per week), en zul je veelal worden ingezet bij het begeleiden van activiteiten. Hierbij kan je denken aan het presenteren van een pubquiz, geven van instructies voor GPS games of citygames of het begeleiden van een Citygolf activiteit. Gezien de groei van ons bedrijf wordt er echter ook van je verwacht dat je op termijn mee gaat denken over nieuwe activiteiten en contact hebt met (potentiële) klanten en samenwerkingspartners.  Creatief zijn en accuraat te werk gaan zijn daarom ook kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn!

 

Wij bieden:

 • Een parttime functie op oproepbasis (gemiddeld acht uur per week met zicht op meer)
 • Een dynamische en gezellige werkomgeving
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Salaris op basis van ervaring en ontwikkeling

Wij vragen:

 • HBO werk- of denkniveau
 • Voorkeur voor opleiding in richting recreatie (Vrijetijdsmanagement of aanverwanten)
 • Uitblinkend in enthousiasme, presentatie, communicatie en creativiteit
 • Flexibele inzet
Kan jij je helemaal vinden in bovenstaande omschrijving en ben je woonachtig in Eindhoven of directe omgeving? Aarzel dan niet en reageer meteen! Stuur je curriculum vitae met pasfoto en korte motivatie naar info@beleef-eindhoven.nl.

Introductieweken Fontys, TU/e en Design Academy

Eindhoven is natuurlijk, naast alle vele welbekende eigenschappen die de stad rijk is, ook een echte studentenstad. Binnenkort zullen weer vele honderden nieuwe gezichten zich melden voor de introductieweken van alle grote onderwijsinstellingen. Omdat wij vinden dat er altijd ruimte is voor een stukje extra Eindhovense gezelligheid, bieden wij speciaal voor deze gelegenheid een aantal van onze activiteiten aan tegen een aantrekkelijk laag tarief. Ben jij lid van een studentenvereniging, studievereniging of gewoon onderdeel van een gezellige groep studenten? Dan kun je nu tegen onderstaande speciale tarieven een vet uitje boeken bij Beleef Eindhoven! De periode waarin het uitje moet plaatsvinden om hiervan gebruik te kunnen maken, is van 15 tot en met 31 augustus 2014. Vergeet vooral niet te vermelden dat je van deze speciale 'introkorting' gebruik wilt maken, zodat je maximaal kunt profiteren van deze toffe studentenkorting!

De tarieven:

Pubquiz (v.a. 20 personen): € 12 p.p.
The Target (v.a. 12 personen): € 16 p.p.
TU/e Boerengolf (v.a. 15 personen): € 16 p.p.
TU/e Urban Golf (v.a. 15 personen): € 16 p.p.
Wie Is De Mol? (v.a. 15 personen): € 16 p.p.
Bierproeverij (v.a. 20 personen): € 18,50 p.p.


Wij kunnen je aanvraag controleren op legitimiteit. Deze aanbieding is alleen geldig voor studenten in de periode van 15 tot en met 31 augustus 2014. 

Hopelijk tot snel bij Beleef Eindhoven!

Sander van de Moosdijk
Beleef Eindhoven

De zomermaanden lopen vol!

Met de lente eindelijk in de lucht, beginnen de boekingen voor de (pre-)zomerperiode ook binnen te lopen. Veel weekenden beginnen dan ook al vol te raken, en dat is natuurlijk mooi! Natuurlijk is er altijd ruimte voor nóg een groep, dus laat je dan ook zeker niet afschrikken als je een offerte wilt opvragen; we kunnen altijd ruimte voor je maken. Komend weekend een grote damesgroep, die ter ere van een vrijgezellenfeest onze cocktailworkshop komt doen. Dat wordt vast een gezellige boel! Ook binnenkort weer veel GPS games, en ook op het TU/e terrein zijn we weer vaak te vinden. Als jij ook zin hebt in een superleuke activiteit, neem dan eens een kijkje tussen al onze activiteiten. En heb je specifieke wensen? Vaak kunnen wij daar ook aan voldoen, dus aarzel vooral niet contact op te nemen! De eerste verslagen van enkele grote groepen volgen ook al snel, dus houd ook deze blogpagina in de gaten als je meer info wilt omtrent onze activiteiten!

Sander van de Moosdijk
Beleef Eindhoven

Maandelijkse pubquiz!

Beleef Eindhoven gaat met ingang van 27 maart 2014 in samenwerking met café d'n Bolle Boel aan het Stationsplein in Eindhoven een superleuke pubquiz organiseren! Elke laatste donderdag van de maand zullen wij een quiz organiseren met een fotoronde, audio- en videofragmenten en natuurlijk allerlei vragen op allerlei manieren gesteld over allerlei verschillende onderwerpen! Je schrijft je in aan de bar en kunt met een team van maximaal vijf personen meedoen. Ook als je niemand hebt kunnen vinden ben je natuurlijk van harte welkom. In dat geval delen wij je in bij gezellige lotgenoten, en misschien zijn jullie dan wel meteen een winnende combinatie! De kosten zijn € 3 per persoon, en we starten om 19.30 uur. De quiz zal tot ongeveer 22.00 uur duren, waarna je natuurlijk nog gezellig kunt naborrelen bij café d'n Bolle Boel, of zelfs tot in de late uurtjes door kunt gaan in Club Storm onder het café. Het is immers studentenavond, dus wij verwachten bij onze quiz ook veel studenten uit de slimste regio ter wereld!

Hopelijk tot 27 maart om 19.30 uur bij café d'n Bolle Boel!

Voor meer info: info@beleef-eindhoven.nl

Eerste buitenactiviteit van 2014 alweer een feit

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: het buitenseizoen is nu ook officieel weer geopend! Gewapend met veel enthousiasme, goede zin en bovendien een gezonde portie fanatisme kwam deze familie The Target spelen. Dik twee uur later, en bovendien met een gangster die de buit had weten binnen te halen, kwamen ze moe maar voldaan weer binnendruppelen. The Target, het interactieve GPS-spel, staat ook voor de komende weken weer vaak op het programma. Binnenkort verschijnen hier ook berichtjes over de arrangementen van sommige groepen die wij over de vloer krijgen. Op die manier verzorgen we enerzijds een leuke samenvatting voor de betreffende groep, en kan daarnaast iedereen die geïnteresseerd is een beter beeld krijgen van wat het inhoudt om bij Beleef Eindhoven je uitje te laten verzorgen. 

Dus, tot binnenkort!

Sander van de Moosdijk
Beleef Eindhoven

Beste wensen voor 2014 en nieuwe activiteiten

 09-01-2014

Beleef Eindhoven wenst iedereen de beste wensen voor 2014!

Binnenkort zullen we met een aantal nieuwe activiteiten komen. Houd deze website daarom goed in de gaten!


Beleef Eindhoven