Beleef een uitje: een dag bij Beleef Eindhoven

De onrust is al merkbaar bij binnenkomst. Niemand weet wat de planning is, en dat zorgt voor veel korte bezoekjes aan onze website om te kijken wat we allemaal doen. “Het zal wel Beleef de Mol zijn, want dat ken ik!”, roept één van de ongeduldige medewerkers van TAF Verzekeringen. In tegenstelling tot wat deze amateur-detective denkt gevonden te hebben, bestaat het dagprogramma uit de GPS Game Jacht naar de Macht, en het avondprogramma uit een heerlijk buffet van Slagerij Beerens en aansluitend een muzikale Bingo, omlijst door de nodige drankjes. 

Plezier tijdens de Bingo

De sfeer was top. Punt.

De kleine 60 medewerkers van deze verzekeringsmaatschappij, feitelijk zo’n beetje één van onze buren (ze zitten aan de Vestdijk), beginnen de dag goed. De één neemt een biertje, de ander houdt het nog even bij een kop koffie. Als de gastheer van de dag het podium betreedt om zijn uitleg te geven, zijn ze maar moeilijk stil te krijgen. Dat belooft nog wat voor de Bingo vanavond…

Dat enthousiasme hoort een beetje bij het begin van zo’n dag. Even niet werken, maar lekker plezier hebben met je collega’s. Iets wat deze groep sowieso bijzonder goed afgaat. Als je zo rondkijkt, merk je dat de sfeer binnen deze groep amicaal en natuurlijk is. Als de uitleg begint, zijn ze echter stil en alert. Zo hebben we het graag.

Jacht naar de Macht verliep voorspoedig. Gezien ons vorige blog-bericht behoeft deze spannende activiteit geen verdere toelichting. De rest van de dag is geschiedenis… Laten we het zo zeggen: als we dansend op tafel eindigen, dan zal het wel een geslaagde dag zijn geweest. Je had erbij moeten zijn, zou je kunnen zeggen. Deze keer vullen wij dat echter niet zelf in, maar laten we de contactpersoon van het bedrijf aan het woord. Wij vinden dat hun bevindingen voor zich spreken:

groepsuitje eindhoven

Kleurrijke gasten? Dan kleurrijke ballen!

Hoe vond je het contact dat je met Beleef Eindhoven had voorafgaand aan jullie uitje?

Het contact beviel erg goed. Er werd snel gereageerd op de mail en er was persoonlijke aandacht voor ons. In eerste instantie hadden wij een andere invulling van de dag in gedachten, maar op basis van het advies van Beleef Eindhoven hebben we toch een andere keuze gemaakt. Dit bleek een erg goede keuze te zijn voor onze groep.

Wat vond je van de sfeer op onze locatie?

Beleef Eindhoven zit op een toplocatie in het centrum. Om de hoek bij ons bedrijf TAF.  De ruimte is ideaal voor de groepsgrootte van 60 man. Niet te groot en niet te klein, genoeg ruimte om te dansen en te bewegen, en erg sfeervol ingericht. Hoewel er veel mensen uit Eindhoven komen van onze collega’s was iedereen verbaasd over het feit dat Beleef Eindhoven hier middenin het centrum zit. Het buffet was erg lekker. Er was voor ieder wat wils. Daarover heb ik veel positieve reacties ontvangen van onze collega’s!

meezingen bij de bingo

Meezingen is toegestaan!

Wat vond je van de activiteiten van Beleef Eindhoven die je hebt gedaan?

Jacht naar de macht is echt een topspel. Er waren veel enthousiaste reacties vanuit onze groep. De uitleg is duidelijk en het spel is goed opgezet. Daarna hebben we de Geitenwollensokken Bingo gedaan. Mede omdat het om het thema muziek ging, was dit voor onze groep de ideale activiteit. Iedereen vond het erg leuk en deed volop mee. Op een gegeven moment was het wel tijd om deze activiteit af te ronden en door te gaan met de borrel die wij ook nog als afsluiting hadden. Ook van deze afsluiting werd met volle teugen genoten.

Opdracht Bingo Eindhoven

Bingo? Opdracht komen doen!

Zou je een uitje bij Beleef Eindhoven anderen aanraden?

Jazeker. Dit bedrijfsuitje is al door menig collega bestempeld als de beste ooit! De collega’s willen graag terugkomen. Als we eerder hadden geweten dat jullie daar zaten hadden we bij Beleef Eindhoven ook graag onze kerstborrel georganiseerd. Helaas zitten jullie dan al vol, maar voor andere activiteiten of voor onze borrel volgend jaar willen we zeker terugkomen!

Wat ons betreft is hier niets meer aan toe te voegen. Wij hopen dat we deze gezellige groep snel weer eens mogen verwelkomen, en wie weet doen we deze keer dan wél “Beleef de Mol, want dat ken ik!”. Tot ziens!

 

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp