Slagerij Beerens: al jaren onze partner in kwaliteit

Zo’n honderd jaar geleden opende Slagerij Beerens aan de Kruisstraat in Eindhoven haar deuren. Al vier generaties lang verzorgt slagerij Beerens het lekkerste en meest smaakvolle vlees dat op ambachtelijke wijze wordt klaargemaakt, en wij van Beleef Eindhoven leveren deze topkwaliteit in buffetvorm. Lees gauw verder, want wij gingen langs bij de beste slager-traiteur van Eindhoven.

Wij hebben het hier natuurlijk over Theo Beerens, telg uit de vierde generatie op rij die de slagerij runt. Theo is onze steun en toeverlaat als het gaat om de verrukkelijke buffetten die wij onze gasten aanbieden. Dankzij hem staat er iedere keer weer een heerlijk buffet klaar, waarbij men de keuze heeft uit maar liefst vier verschillende varianten. Het meest populair zijn het Luxe Lopend Buffet of het Spaanse Buffet, maar ook de Italiaanse- of stamppottenbuffetten staan geregeld op het menu. Het is haast jaloersmakend om deze buffetten klaar te zetten voor onze gasten, zeker omdat wij rond etenstijd zelf vaak nog niet gegeten hebben en bijvoorbeeld de geur van de verse ossenhaascarpaccio met truffelmayonaise dan het water in de mond doet lopen.

Al een aantal jaar zorgt Theo dat onze gasten met een gevulde buik aan hun activiteit beginnen, of deze met een smakelijke hap afsluiten. Wij vroegen aan Theo wat zijn missie is en zijn antwoord luidt; ‘Wij zitten hier al bijna honderd jaar. En zo lang hou je het niet vol, als wat je biedt niet goed is. We doen ons uiterste best om aan de bovenste kant te blijven zitten met ons eten. En de bovenste kant is voor ons de hoogst haalbare kwaliteit’. Dat onze gasten altijd zeer tevreden zijn over het eten, vindt Theo dan ook erg leuk om te horen.

Theo Beerens buffettenNatuurlijk krijgt Theo het een en ander mee van alles wat er bij Beleef Eindhoven speelt, want hij komt wekelijks meermaals bij ons aan de deur met zijn uitgebreid samengestelde buffetten. Daarnaast heeft het team van Slagerij Beerens zelf ook al eens een pubquiz bij ons gespeeld, dus ze kennen ons bedrijf van binnen en buiten. Opvallend genoeg koos hij toen overigens voor ons Indonesische Buffet. Hoewel, opvallend… Een sigaar uit eigen doos kent Theo inmiddels natuurlijk wel, en verandering van spijs doet eten. Uiteraard zijn Theo en zijn personeel vaker welkom. Wat ze dan zouden gaan doen? Als het aan Theo ligt een GPS-game, iets wat hem wel erg leuk lijkt.

Waarom werken Theo en Beleef Eindhoven eigenlijk samen? Geen gekke vraag, want normaal gesproken levert hij namelijk alleen aan de eindgebruiker. Voor Beleef Eindhoven maakt Theo een uitzondering, omdat wij nu eenmaal dat echt Eindhovense bedrijf zijn dat net zo veel waarde hecht aan kwaliteit als dat hij zelf doet. En ondanks de drukte blijft die kwaliteit bij ons altijd op één staan, iets wat voor de slagerij ook altijd blijft gelden. Want: “Zo lang houdt je het alleen vol als het goed is”, aldus de man die nog zeven jaar te gaan heeft voor hij het 100-jarige jubileum viert. We hopen dat we tegen die tijd het feestje mee mogen vieren, als trotse samenwerkingspartner.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp