Topper van het moment: Anoek

Bij Beleef Eindhoven staan we dagelijks klaar om de leukste bedrijfsuitjes te organiseren. Maar hoe ervaren onze eigen medewerkers het om te werken voor Beleef Eindhoven? We vroegen het Anoek die al jaren zorgt dat onze gasten niets te kort komen!

Anoek aan het woord

Eindhoven zou trots op ons zijn als ‘zij’ weet hoe wij onze gasten de energie van deze stad laten beleven! Wat ik van Beleef Eindhoven vind? Ik kan wel zeggen: “Zegt het niet genoeg dat ik bij Beleef blijf werken naast mijn ‘echte’ baan?” Ik kan moeilijk in woorden uitdrukken hoe het bij ons is, dat wordt een cliché verhaal: “super gezellig, top service van A tot Z, goed georganiseerde en doordachte spellen, beste kwaliteit catering, maar bovenal personeel wat een uitje onvergetelijk maakt!”. Zolang je niet weet wie dit zegt, zijn onze gasten toch echt het meest geloofwaardig. Onze ervaringsdeskundigen, welke graag en bijna altijd terugkeren naar ons stekkie! Ik ben (hoogstwaarschijnlijk) aangenomen voor mijn energie, dus kom maar gewoon langs voor een top-activiteit of een koud glas bier, dan weet je waarom ik hier graag werk en waarom mensen terugkomen bij ons. Tot Beleefs!

Start typing and press Enter to search

Bingo groepsuitje
×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp