Beleef Eindhoven - sinds 2011

Budgetuitje

Budgetuitje: Spel, eten en drinken voor een budgetprijs!

Samenvatting:

Omdat in sommige gevallen het budget niet toereikend is voor een te gek uitje, hebben wij een speciaal budgetuitje samengesteld. Je mag dezelfde topkwaliteit verwachten, voor een kleine prijs! Je kiest uit drie activiteiten (De Erfenis, The Target of de Escape Game), wat wordt aangevuld met een budget Hapjespannenbuffet en drie consumpties per persoon. De verschillen: De activiteiten zijn een half uurtje korter en er wordt geen maatwerk geboden, het buffet is qua hoeveelheden hetzelfde maar met minder keuze en de consumpties zijn beperkt in aantal (natuurlijk kan ieder voor zich wel losse consumpties afnemen wanneer de afgekochte consumpties op zijn). Ideaal voor als je een klein budget hebt, maar je wel gewoon een heel gezellig uitje wilt!

of...

Onze prijzen:
Bij 20 - 25 deelnemers
44exclusief btw, per deelnemer
(€ 51 inclusief btw)
Bij 25 - 40 deelnemers
44exclusief btw, per deelnemer
(€ 51 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
42exclusief btw, per deelnemer
(€ 49 inclusief btw)
Vanaf de 61 of meer deelnemer
41voor elke extra deelnemer
(€ 47 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Budgetuitje buitenactiviteit: Maak je keuze!

Je hebt dus de keuze uit drie activiteiten: De Erfenis, The Target of de Escape Game. Elk van deze activiteiten is nagenoeg exact hetzelfde als onze reguliere activiteiten, met twee kleine verschillen waarvan de deelnemers niet eens zullen merken dat het ‘anders’ is: De duur van de activiteit is een half uur korter (2,5 uur) en er wordt geen maatwerk in de activiteit verwerkt. Het budgetuitje is gemaakt om te voorzien in een te gek uitje, voor een kleine portemonnee, zonder dat de deelnemers in de gaten hebben dat er ‘bespaard’ moest worden. De activiteiten zijn daarom nauwelijks aangepakt; de gezelligheid zal er niets onder te leiden hebben!

Low budget uitje zonder smaakverlies

Bij een uitje moet ook gegeten en gedronken worden. In goed overleg met Keurslager Danny Megens, hebben wij een hapjespannenbuffet samengesteld wat in hoeveelheid altijd voldoende is, erg smaakvol is, maar vooral ook heel betaalbaar! Het buffet bestaat uit zes verschillende soorten vlees, twee heerlijke koude salades en stokbrood met kruidenboter. Zo kom je niets tekort, en leg je een goede bodem voor de drankjes die je nuttigt! Per persoon zitten er drie consumpties in de prijs begrepen (koffie, thee, wijn, fris, tappils, witbier van de tap, vier speciaalbieren en 3 alcoholvrije of -arme bieren). Voor eenieder die hier niet genoeg aan heeft, bestaat de mogelijkheid om voor zichzelf nog een drankje ter plaatse af te rekenen (alleen pin). Niemand hoeft iets tekort te komen!

Vragen over het budgetuitje?

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je nog vragen hebt over dit aanbod. Wij beantwoorden je vragen graag. Een aantal zaken kunnen we nu al aangeven: Dit aanbod geldt alleen voor groepen die met 20 of meer personen zijn; extra korting op dit uitje is niet mogelijk; losse elementen van dit uitje zijn niet afzonderlijk te boeken; dit uitje is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Vanzelfsprekende punten, maar we vermelden ze toch graag even! Laat het ons graag weten wanneer je nog meer informatie over dit uitje wenst, of vraag meteen een offerte aan via dit formulier. Hopelijk tot snel!?

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code