The Target

Politie en boefje in het centrum met GPS!

b619a75abce14720ce29844be51f0ba7

Samengevat:

De action citygame van Eindhoven waarbij je, gewapend met tablets, op zoek moet naar het andere team. De Gangsters, gespeeld door één van de teams, plegen inbraken en jullie moeten ze stoppen! Opgedeeld in vier teams (per 20 personen) bestorm je de stad. Krijgen de Gangsters vrij spel, of staat het politieteam z’n mannetje? Inclusief tablets met software. Twee uur speeltijd, kan korter of langer gemaakt worden.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 600 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 20.00per deelnemer
    24.20per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief ontvangstconsumptie, uitgebreide speluitleg, telefoons en alle benodigdheden

Ren, zoek, verstop en win deze actieve citygame!

Jullie groep wordt opgedeeld in vier teams per maximaal 20 personen. Ben je met een grotere groep, dan speel je dus meerdere afzonderlijke spellen. Per spelronde is er één gangsterteam en zijn er drie politieteams. Elk team krijgt een tablet met daarop een interactieve plattegrond en software, zodat je snel uit de voeten kunt. 

Politie en boefje 2.0

De Gangsters verzamelen objecten in de stad, waarmee ze (fictief natuurlijk) vervolgens inbraken plegen. Hiermee verdienen ze geld voor de pot, teneinde één miljoen euro te bereiken. Het gangsterteam krijgt enkele hulpmiddelen om de politieteams af te schudden. De politieteams moeten al samenwerkend Gangsters insluiten en virtueel neerschieten.

img_1905
Geschoten door Wildschieters

Zo win je deze citygame in Eindhoven!

De Gangsters krijgen een kleine voorsprong, om hun tactiek te bepalen. De politieteams krijgen ‘geclassificeerde’ informatie om de Gangsters op te sporen. Zij winnen als alle Gangsters zijn opgepakt en neergeschoten. Dit doen zij door samen te werken, en de Gangsters op te sluiten in de straten van het centrum van Eindhoven. De Gangsters gaan er echter vandoor met de winst, als zij één miljoen euro ophalen met kraken en inbreken. Na afloop van het spel start je (in andere volgorde) opnieuw tot de speeltijd van twee uur is bereikt. Inclusief welkomstdrankje, uitgebreide speluitleg en tablets met software.

Wij pakken die Gangsters wel aan!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp