Skip to content

De Erfenis

De citygame boordevol interactie en plezier!

Samenvatting:

Teams van zes personen, en één telefoon per team. Je speelt in de stad diverse vragen en foto-opdrachten, maar plaatst ook valstrikken en speelt uitdagingen tegen de andere teams! Na twee uur spelen bekijken we samen het spelverloop. Het team met de leegste portemonnee wint! Geen gekke opdrachten, maar wel gegarandeerd spelplezier!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 61 of meer deelnemers
21exclusief btw, per deelnemer
(€ 25,41 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Het groepsuitje in Eindhoven waar je geld mag uitgeven!

We vangen aan met een introductievideo over de pas overleden Hendrikus van Barneveld. De Erfenis komt toe aan het team dat het beste geld kan uitgeven, hetgeen je doet door vragen te beantwoorden, foto-opdrachten uit te voeren en andere teams uit te dagen. Voordat je geld gaat uitgeven als water, zijn er eerst enkele spelregels die je moet kennen… De belangrijkste geven we alvast: om de Erfenis te winnen, moet je eindigen met zo min mogelijk geld in je virtuele portemonnee!

De Erfenis is niet zo maar een spel

De Erfenis is een activiteit die eigenlijk zonder uitzondering goed wordt ontvangen. Je kunt hiermee immers prikkelende vragen beantwoorden, te gekke foto’s maken van je teamleden, casino-spellen spelen tegen andere teams, en valstrikken zetten om je tegenstanders te dwarsbomen. De kans om te winnen wordt bepaald door jouw fanatisme, maar spelplezier staat voorop! Deze activiteit is zo gemaakt dat alles vanzelf gaat: met een plattegrond wandel je van punt naar punt, en de software op onze tablet toont automatisch de vraag of opdracht dat bij elk punt hoort. Gedurende twee uur gaan jullie geld uitgeven, maar let op: de tijd vliegt echt voorbij!

teambuilding groepsuitje eindhoven

Maak De Erfenis in Eindhoven af met heerlijk buffet!

Een uitje is eigenlijk niet compleet zonder een heerlijk en vooral gezellig etentje. Bij Beleef Eindhoven regel je ook een smakelijk buffet voor alle deelnemers. Met de keuze voor een luxe lopend buffet zit je altijd goed, maar we kunnen ons ook in Spaanse, Italiaanse of Indonesische sferen bevinden. Vraag een offerte aan, en maak je keuze uit één van onze verse buffetten!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen