Skip to content

Escape Game

De citygame gebaseerd op de succesvolle Escape Rooms!

Samenvatting:

Ga de strijd met elkaar aan door zo veel mogelijk puzzels op te lossen zo veel mogelijk gijzelaars te bevrijden!  Dat is in het kort de Escape Game. In teams van zes personen ga je, gewapend met onze smartphone, op pad om in twee uur tijd  zo veel mogelijk gijzelaars te bevrijden door de codes te kraken. Dit doe je door de bijbehorende puzzels op te lossen. De spelleider houdt alles in de gaten en troont de beste Escape fanatiekelingen tot winnaars!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 61 of meer deelnemers
21exclusief btw, per deelnemer
(€ 25,41 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Voor de echte puzzelfanaten!

De Escape Game is ontwikkeld als alternatief voor de Escape Rooms, speciaal voor grotere groepen. Je wilt natuurlijk best eens met het hele team kijken wie de beste puzzelaar onder jullie is, maar dat is lastig om met een grote groep te doen in een kamer die is gemaakt voor vijf personen. Daarom kan je nu aan de slag in deze op GPS gebaseerde citygame, boordevol puzzels! Je gaat in een team van zo’n zes personen de stad in. Hier vind je in totaal 9 gijzelaars. Bij elk van deze gijzelaars horen verschillende puzzels. Wanneer je alle puzzels horende bij deze gijzelaar hebt gevonden én opgelost, dan kan je naar de gijzelaar lopen en hem bevrijden met de vrijgespeelde code.

Allerlei soorten puzzels

Bij een Escape Game in de buitenlucht is het erg lastig om te werken met fysieke elementen, maar we kunnen natuurlijk wel een diversiteit aan puzzels creëren! Daarom vind je in totaal 9 gijzelaars, elk met een uniek soort puzzel. De ene puzzel is taalkundig, de volgende is een creatieve codering of juist een wiskundige breinbreker. Zo zit er voor iedereen wat tussen! Zelfs de fitboy of fitgirl in de groep kan zijn of haar kwaliteiten tonen, door te jagen op de handlangers van de ontvoerder! Deze verschijnen eens in de zoveel tijd op het scherm van je telefoon. Ren er heen om deze (virtueel) neer te schieten, en verdien daarmee extra punten!

escape game eindhoven

Win jij deze strijd tegen de klok?

Elk team heeft net zo veel kans om te winnen, maar slechts één team kan de meeste punten scoren en er met de winst vandoor gaan! Jullie mogen zelf de teams maken, of wij doen het; dat staat helemaal vrij. Eenmaal in een team wordt er niet meer gewisseld, en ga je als groepje zo goed mogelijk samenwerken om de puzzels tot een goed einde te brengen. Werken jullie het beste samen, vullen jullie elkaar goed aan? Kom er snel achter bij deze spannende activiteit!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen