Escape Game

De enige échte Escape Game in Eindhoven!

Samengevat:
Escape Game gemaakt met echte Escape Room ontwikkelaars. Puzzelachtige opdrachten vol creativiteit en met fysieke attributen. Twee uur speeltijd, drie uur totale duur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking.

Available in:

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

De Escape Game in de buitenlucht!

Je hebt Escape Games, en je hebt deze Escape Game. Speciaal ontwikkeld in samenwerking met echte pioniers; de ontwikkelaars van de eerste Escape Room in Nederland! Deze game heeft alle kenmerken van een Escape Room, inclusief fysieke attributen en heerlijke 'Eureka!' momenten.

fysieke attributen en breinkrakers

Een goede escape game bestaat uit diverse elementen. De belangrijkste zijn natuurlijk de logische breinkrakers en enkele fysieke attributen. Beide onderdelen zijn in voldoende mate aanwezig in deze activiteit, en het is natuurlijk extra lekker om deze game in de buitenlucht te doen!

Het verhaal leidt jullie naar verschillende locaties, waar je verschillende puzzels moet ontcijferen en oplossen. Uiteindelijk ontvang je diverse codes en stukken informatie, en is het aan jullie om een box te openen met daarin een aantal belangrijke attributen. Gebruik je deze fysieke stukken vervolgens op de juiste manier? Dan vinden jullie de Escape-locatie. Cryptisch hè? Precies...

Naast de reguliere escape elementen, heeft de begeleidende software ook nog eens te gekke mogelijkheden om je tegenstanders, de andere teams, te dwarsbomen. Ook de nodige interactie is dus aanwezig!

Zin om te Escapen van je dagelijkse sleur?

Klik hieronder om meteen je offerte te berekenen!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp