Codecrackers

Een te gekke mix tussen een Escape Game en Kraak de kluis!

Codecrackers

Samenvatting:

Deze citygame is voor de echte detectives onder ons. Denken, samenwerken en uitzoeken staan hier centraal. Een ideale mix tussen escape room en kraak de kluis! Welk team ontcijfert als eerst de hints om de eindlocatie te vinden en uiteindelijk de kluis te kraken? Uitdagend, spannend en gewoon heel erg leuk om samen te doen. Kraak de codes en zorg dat jouw team zegeviert!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 600 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 20.00per deelnemer
    24.20per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief ontvangstconsumptie, uitgebreide speluitleg, telefoons, alle benodigdheden, prijs voor het winnende team

Vind de eindlocatie, en kraak dan de kluis!

Het einddoel van het spel is het openen van een slot. Dit slot wordt geopend op basis van een cryptische omschrijving. Je krijgt deze omschrijving echter pas wanneer je de eindlocatie in de stad hebt gevonden. Verzamel hints, vind de eindlocatie, ontvang de cryptische omschrijving en open het slot!

Hints in allerlei vormen en maten

Op de telefoon zie je punten of hints in allerlei vormen (tekst, foto of audio). Sommige hints zijn heel direct, de andere ontcijfer je uit puzzels of cryptische omschrijvingen. Ook krijg je tijdelijke hints op de plattegrond te zien. Dit zijn hints die alleen gelden voor het team dat als eerste aankomt, wees dus snel!

Geschoten door Wildschieters
img_1904

Je bent ook de snelste als de anderen langzamer zijn...

Op de plattegrond zie je diverse markten staan, die van grote waarde kunnen zijn. Bij een markt krijg je namelijk items waarmee je de andere teams kan dwarsbomen! Denk hierbij aan het plaatsen van nephints of het stelen van een hint. Heb je door de stad heen voldoende hints verzameld om de eindlocatie te bepalen, dan ga je op zoek. Heb je de eindlocatie gevonden? Dan haast je je terug naar de beginlocatie. Hier wacht nog een kist met beloning erin. Maar, krijg jij deze wel als eerste geopend..? Succes!

Is jouw interne detective aangewakkerd?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp