Beleef Eindhoven - sinds 2011

Jacht naar de Macht

De klopjacht op de Don is begonnen!

Samenvatting:

Jacht naar de Macht is de zinderende citygame waarbij je in de stad jaagt op de maffiabaas: ‘de Don’, een fysiek persoon die ergens in de stad rondloopt! Jullie gaan als gangsterteams op pad om allerlei hints te verzamelen over zijn/haar uiterlijk en locatie, en een zo groot mogelijk familiekapitaal op te bouwen. Je verzamelt hints en verdient geld door vragen goed te beantwoorden. De tips leiden je naar de Don. Vind de Don en win!

of...

Onze prijzen:
Bij 18 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
13voor elke extra deelnemer
(€ 15,73 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

De citygame in Eindhoven in Italiaanse maffiasfeer

De groep wordt opgedeeld in meerdere gangsterteams van ongeveer zes personen. Tegelijkertijd gaan jullie op pad in het centrum van Eindhoven. Elk team krijgt een telefoon met daarop het spel Jacht Naar De Macht. Je verplaatst je op basis van je telefoon en plattegrond willekeurig van de ene locatie naar de andere. Op elke locatie vind je een virtueel persoon, die omkoopbaar of af te persen is; iedereen heeft immers een prijs… Wie van jullie groep ontpopt zich tot een gevreesd maffialid en wint daardoor het spel?

Afpersen en omkopen: zo wordt jouw team de beste!

Aangekomen bij een virtueel persoon, krijg je een vraag voorgeschoteld. Weten jullie het antwoord? Dit stelt je in staat om deze persoon om te kopen of af te persen. In beide gevallen levert dat geld op, maar net zo belangrijk: een hint over het uiterlijk of de locatie van de Don.

Aan het einde samen de balans opmaken

Vind op basis van deze hints zo snel mogelijk de Don, om zo het spel te winnen! Je wint het spel door de Don te vinden én zo veel mogelijk geld te verdienen. Heb je de Don gevonden? Ga dan vooral door met het afpersen en omkopen van fictieve personen, om daarmee het hoogste eindkapitaal op te bouwen! Na afloop van het spel krijgt de hele groep een complete samenvatting te zien met allerlei leuke statistieken, en het volledige spelverloop. De leukste highlights komen voorbij.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code