Beleef Eindhoven - sinds 2011

Operation Eindhoven

Leer Eindhoven kennen (en win!) met deze ludieke activiteit!

Samenvatting:

Verken Eindhoven met de leukste citygame! Doe opdrachten en beantwoord vragen van de ludieke kabouter Freddy via een telefoon. Géén traditionele gps-tocht, maar gewoon een onwijs toffe game met allerlei interactieve mogelijkheden. Achteraf ontvang je alle foto’s en video’s in je mailbox. Het team met de meeste punten wint, maar iedereen leert de stad goed kennen!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
13voor elke extra deelnemer
(€ 18,15 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

De activiteit in Eindhoven voor elk type groepsuitje!

De groep wordt opgedeeld in teams van vijf tot zeven personen. Elk team ontvangt een telefoon met software, waarop een interactieve plattegrond van het centrum te vinden is. Je krijgt telkens één punt waar je heen moet. Hier krijg je een opdracht of een vraag van kabouter Freddy. Je stuurt je antwoord door via de software. Dit kan een foto-, video- of audiofragment zijn. Wij beoordelen jullie ingestuurde antwoorden, en het team met de meeste punten wint een toffe prijs!

Ontvang achteraf al het beeldmateriaal!

Als je andere teams tegenkomt, kun je met ze duelleren voor extra punten. Daarnaast krijg je extra punten voor het zo origineel mogelijk uitvoeren van de opdrachten! De speelse opdrachten leveren natuurlijk hilarische kiekjes op. Wij sturen deze maar al te graag naar jullie op, voor een grappige terugblik op deze toffe citygame in Eindhoven.

Maak je uitje compleet met een buffet

Natuurlijk moet er ook gegeten worden. En ook dat kan bij ons! Wij verzorgen de beste buffetten van Eindhoven, in samenwerking met onze traiteur Slagerij Beerens! Heb je zin in een pittig hapje eten? Dan verzorgen wij ook een heerlijk Indonesisch buffet. Ga snel naar ons offerteformulier en stel je eigen dag samen!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code