De Erfenis

Eindig met de leegste portemonnee en win!

Samengevat:
Teams van +/- zes personen, en één tablet per team
. Je speelt vragen en foto-opdrachten, maar ook uitdagingen tegen andere teams.  Het doel is om zo veel mogelijk virtueel geld uit te geven door deze vragen, opdrachten en uitdagingen tot een goed einde te brengen. Na twee uur spelen bekijken we samen het spelverloop. Het team met de leegste portemonnee wint! Geen rare opdrachten, maar wel gegarandeerd spelplezier.

Available in:

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
 • 12 - 25 deelnemers

 • 23.10per deelnemer
  27.95per deelnemer

 • Duur: 3 uur | Locatie: Centrum
 • Inclusief welkomst-consumptie, uitgebreide speluitleg, visuele presentatie, alle benodigdheden, prijs voor het beste team.
 • 26 - 49 deelnemers

 • 21.90per deelnemer
  26.50per deelnemer

 • Duur: 3 uur | Locatie: Centrum
 • Inclusief welkomst-consumptie, uitgebreide speluitleg, visuele presentatie, alle benodigdheden, prijs voor het beste team.
 • 50 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

 • 20.60per deelnemer
  24.93per deelnemer

 • Duur: 3 uur | Locatie: Centrum
 • Inclusief welkomst-consumptie, uitgebreide speluitleg, visuele presentatie, alle benodigdheden, prijs voor het beste team.

Het groepsuitje waar je geld mag uitgeven!

We vangen aan met een introductievideo over de pas overleden Hendrikus van Barneveld. De Erfenis komt toe aan het team dat het beste geld kan uitgeven, hetgeen je doet door vragen te beantwoorden, foto-opdrachten uit te voeren en andere teams uit te dagen. Voordat je geld gaat uitgeven als water, zijn er eerst enkele spelregels die je moet kennen... De belangrijkste geven we alvast: om de Erfenis te winnen, moet je eindigen met zo min mogelijk geld in je virtuele portemonnee!

De Erfenis is niet zo maar een spel

De Erfenis in Eindhoven is een spel dat zonder uitzondering goed wordt ontvangen. Je kunt hiermee immers prikkelende vragen beantwoorden, te gekke foto's maken van je teamleden, casino-spellen spelen tegen andere teams, en valstrikken zetten om je tegenstanders te dwarsbomen. De mogelijkheden om geld te verliezen zijn eindeloos, want elke goed uitgevoerde actie kost je geld, en laat dat nou net de bedoeling zijn! De kans om te winnen wordt bepaald door jouw fanatisme, maar spelplezier staat voorop. Deze activiteit is zo gemaakt dat alles vanzelf gaat: met een plattegrond wandel je van punt naar punt, en de software op onze tablet toont automatisch de vraag of opdracht dat bij elk punt hoort. Gedurende twee uur gaan jullie geld uitgeven, maar let op: de tijd vliegt echt voorbij!

Maak Stadsspel De Erfenis Eindhoven af met heerlijk buffet!

Na al die strijd, krijg je vast trek. Bij Beleef Eindhoven regel je ook een smakelijk buffet voor alle deelnemers. Met de keuze voor een luxe lopend buffet zit je altijd goed, maar we kunnen ons ook in Spaanse, Italiaanse of Indonesische sferen bevinden. Vraag een offerte aan, en maak je keuze uit één van onze verse buffetten!

Heb jij altijd al een gat in je hand gehad?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp