Tandemtocht

Personeelsuitje op twee wielen en twee zadels!

tandemtocht-groepsuitje-eindhoven

Samengevat:

De wind door je haren en de zon op je kruin, dat is onze tandemtocht in Eindhoven! Aan de hand van een fotoroute en via prachtige locaties leer je Eindhoven en omgeving kennen. Het fietsen op een tandem is ook nog eens leuker dan je denkt! Natuurlijk met tussenstops, zodat je lekker kan genieten van een verfrissend drankje.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

Dit kan je verwachten

De tocht is zo’n 30 kilometer. Inclusief optionele tussenstops ben je een kleine vier uur onderweg. Je kan in overleg altijd afwijken van de route, of deze naar eigen inzicht korter of langer maken! Je zoekt en vindt de route op basis van foto’s. Let op: dit klinkt makkelijker dan het is! Je komt op de route drie locaties tegen waar je optioneel kan stoppen voor een verfrissend drankje (op eigen kosten).

Specifieke wensen? Bij Beleef kan het (bijna) allemaal!

Mocht je een lunch op één van de locaties willen, of een quizvorm in de tandemtocht, dan maken wij dat mogelijk. In overleg kijken wij altijd op maat hoe jullie de mooiste tocht beleven. Wil je langs een specifieke plek touren of juist een plek overslaan? Laat het ons weten in de aanvraag en wij gaan ermee aan de slag.

Tandemtocht eindhoven
tandemtocht-groepsuitje-eindhoven

Aansluitend nog een buffet?

Na de tandemtocht is het natuurlijk mogelijk om één van onze heerlijke buffetten te nuttigen. Dit kan op onze locatie, of één van de locaties van onze partners. Heb je hier zelf nog ideeën bij? Een barbecue bijvoorbeeld? Dat kan ook! Vermeld je ideeën bij je aanvraag en wij gaan kijken wat de mogelijkheden zijn!

Stukkie fietsen?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp