Beleef Eindhoven - sinds 2011

Maatwerk Game

Een speciaal op maat gemaakte buitenactiviteit!

Samenvatting:

Laat je eigen citygame maken, om de deelnemers een volledig unieke ervaring te geven. Van enkele eigen vragen aangevuld met onze te gekke opdrachten, tot een volledig op maat gemaakte activiteit inclusief bedrijfslogo, customized prijsbekers en meer! Speel je eigen citygame op onze telefoons met software die helemaal voor jou is ingericht. Vrijwel alles is mogelijk!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 -20 deelnemers
31exclusief btw, per deelnemer
(€ 37,51 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
29,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 35,70 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
28exclusief btw, per deelnemer
(€ 33,88 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
18voor elke extra deelnemer
(€ 21,78 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Zelf inbreng in jouw activiteit? Dat kan met de Citygame 'op maat'

Heb je al diverse citygames gedaan en wil je nu zelf wel eens wat inbreng hebben? Vragen of opdrachten die met het bedrijf te maken hebben, of die bepaalde deelnemers in het zonnetje zetten? Foto-opdrachten? Of maak je liever filmpjes? Met jullie logo? En een toffe prijsbeker met eigen tekst? Als je op één of meer van die vragen ‘Ja!’ zou willen antwoorden, dan kan dat bij ons! Citygame Teambuilder stelt je in staat om, in samenwerking met ons, je volledig eigen game samen te stellen!

Je bepaalt zelf in welke mate je bijdraagt

Bij deze activiteit zit je zelf op de regisseursstoel. Wil je de vragen en opdrachten helemaal zelf maken? Of lever je liever een indicatie of informatie-sheet aan, waarmee wij aan de slag gaan? Het kan allemaal. Of je nu slechts een aantal vragen in de activiteit verwerkt, of alles erop en eraan wilt, inclusief volledig eigen huisstijl en logo, wij zorgen dat de activiteit precies wordt wat jij wilt. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en wij sturen je een op maat gemaakte offerte met ons voorstel.

Maak Eindhoven jouw speelveld!

Samen kunnen we bijna alles aan. Althans, binnen de mogelijkheden van de moderne technologie natuurlijk. En soms sturen we bij wanneer je teveel wilt, of als je het even niet meer weet. Wij hebben een lichte voorkeur voor het centrum van Eindhoven als speelveld, maar als jij liever op jullie bedrijventerrein (of waar dan ook) een te gekke game neerzet, dan kan dat natuurlijk ook. Ben jij benieuwd wat al deze mogelijkheden voor jou kunnen betekenen? Dan neem je toch even contact op? Wij helpen je graag!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code