Beleef Eindhoven - sinds 2011

The Target

Politie en boefje in het centrum met GPS!

Samenvatting:

De action citygame van Eindhoven waarbij je, gewapend met telefoons, op zoek moet naar het andere team. De Gangsters, gespeeld door één van de teams, plegen inbraken en jullie moeten ze stoppen! Opgedeeld in vier teams (per 20 personen) bestorm je de stad. Krijgen de Gangsters vrij spel, of staat het politieteam z’n mannetje? Inclusief telefoons met software. Twee uur speeltijd, kan korter of langer gemaakt worden.

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
13voor elke extra deelnemer
(€ 15,73 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Ren, zoek, verstop en win deze actieve citygame!

Jullie groep wordt opgedeeld in vier teams per maximaal 20 personen. Ben je met een grotere groep, dan speel je dus meerdere afzonderlijke spellen. Per spelronde is er één gangsterteam en zijn er drie politieteams. Elk team krijgt een telefoon met daarop een interactieve plattegrond en software, zodat je snel uit de voeten kunt.

Politie en boefje 2.0

De Gangsters verzamelen objecten in de stad, waarmee ze (fictief natuurlijk) vervolgens inbraken plegen. Hiermee verdienen ze geld voor de pot, teneinde één miljoen euro te bereiken. Het gangsterteam krijgt enkele hulpmiddelen om de politieteams af te schudden. De politieteams moeten al samenwerkend Gangsters insluiten en virtueel neerschieten. Het volledige spel is gebaseerd op locatiebepaling, waarbij de politieteams zichzelf en de andere teams constant zien lopen. Eens in de zoveel tijd duiken de gangsters op, dus moeten de politieteams zich strategisch bewegen om zo de gangsters in te kunnen sluiten! Denk goed na en speel tactisch, want dat doen de gangsters natuurlijk ook!

Zo win je deze citygame in Eindhoven!

De Gangsters krijgen een kleine voorsprong, om hun tactiek te bepalen. De politieteams krijgen ‘geclassificeerde’ informatie om de Gangsters op te sporen. Zij winnen als de Gangsters (virtueel) zijn  neergeschoten. Dit doen zij door samen te werken, en de Gangsters op te sluiten in de straten van het centrum van Eindhoven. Heb je ze ingesloten? Schiet ze neer wanneer ze zich binnen 30 meter van jullie bevinden! De Gangsters gaan er echter vandoor met de winst, als zij één miljoen euro ophalen met kraken en inbreken. Na afloop van het spel start je (in andere volgorde) opnieuw tot de speeltijd van twee uur is bereikt. Inclusief welkomstdrankje, uitgebreide speluitleg en telefoons met software.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code