Beleef de Mol op Strijp-S

De Mol op het oude Philipsterrein in Eindhoven!

Samengevat:
Teams van vijf personen, é
én Mol per team. Puzzelachtige opdrachten vol creativiteit en uitdaging. Twee uur speeltijd, drie uur totale duur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. Geen gekke opdrachten, wel gegarandeerd fanatisme en spelplezier. Voortdurend contact met de spelleider via tablet.

Available in:

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Exclusief BTW
Inclusief BTW

De leukste 'De Mol' activiteit vind je bij Beleef Eindhoven!

Beleef De Mol is afgeleid van het bekende televisieprogramma, waarbij één persoon ongemerkt alle opdrachten moet saboteren. Beleef Eindhoven beschikt over een aantal unieke opdrachten, waarmee de Mol en de teams ontzettend veel plezier beleven. Speel het spel op het bekende Strijp-S, en scoor zo veel mogelijk virtueel geld met de opdrachten. Maar pas op... De Mol zit niet stil!

Raadselachtig goed

Wie Is De Mol komt bij Beleef Eindhoven echt tot leven. De opdrachten zijn speels, creatief en puzzelachtig van aard. Op die manier verken je Strijp-S, en voer je vijf verschillende opdrachten uit. Het doel is om als team zoveel mogelijk virtueel geld binnen te halen voor de pot, want het team met de grootste pot, is uiteindelijk de grote winnaar!

Saboteren of op jacht naar de winst?

Het doel van de Mol is om de teams onopvallend maar efficiënt te saboteren, omdat er dan lekker weinig geld in de pot komt! Doe dit dus zo subtiel als mogelijk, zodat je je betrouwbaarheid niet verliest. Geen zorgen, want het team hoeft geen ‘gekke’ opdrachten te doen en contact met voorbijgangers is niet nodig (maar soms wel slim). Elk team staat daarnaast constant met ons in contact, om het spel zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nu al zin om te Mollen?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Heerlijk eten na de activiteit?

Op Strijp-S bieden we Bourgondisch tafelen! Vraag ernaar bij je aanvraag!

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp