Skip to content

Coronaproof bedrijfsuitje in Eindhoven

Corona treft ons ook. En dat al anderhalf jaar. Maar dat betekent niet dat er niets kan!
Het korte antwoord op de vraag of een Coronaproof uitje kan (dan kan je meteen door ;-)):

Een coronaproof bedrijfsuitje in fysieke vorm!

Wij verzorgen al jaren bedrijfsuitjes, en dat met enorm veel plezier. Corona treft ons dan ook hard. Wij zitten al anderhalf jaar op onze handen. Sinds november 2020 verzorgen wij online uitjes (zoek je een online uitje, klik dan hierrrrr) die gelukkig erg goed worden ontvangen. Maar inmiddels, nu er toch weer enig licht aan de horizon gloort, verzorgen we ook weer fysieke uitjes. Veel bedrijven vragen zich echter af of dat allemaal wel Coronaproof kan. En het antwoord is: Jazeker! 

Afhankelijk van de groepsgrootte, zijn er verschillende mogelijkheden. En binnen die mogelijkheden past altijd jullie visie op een bedrijfsuitje, gecombineerd met de meest regelgeving. Afhankelijk van diverse factoren, passen wij het uitje gewoon voor jullie aan. Die factoren zijn vooral: de groepsgrootte, de activiteit die jullie wensen (binnen of buiten) en de mate van onderling contact die jullie wensen. Wil je weten hoe dat eruit ziet voor jullie Coronaproof bedrijfuitje in Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op!

bedrijfsevent eindhoven
quiz groepsuitje eindhoven

Vrijwel alle activiteiten zijn in aangepaste vorm mogelijk

Wij kunnen in principe elke activiteit dusdanig aanpassen, dat dit Coronaproof mogelijk is. Dit geldt zeker voor de buitenactiviteiten, maar ook voor een groot aantal binnenactiviteiten. Wat de maatregelen ook voorschrijven (en we weten allemaal hoe vaak dat wijzigt), wij passen ons er gewoon op aan. Want niet alleen voor ons is het enorm vervelend dat we zo beperkt zijn in onze mogelijkheden, ook voor jullie vreet het natuurlijk dat er al lang geen gezellige samenkomst georganiseerd kan worden. Wil jij weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Geef ons een belletje of stuur een mailtje. We leggen het graag voor je uit. Vermeld altijd even om hoeveel deelnemers het (bij benadering) gaat, en wat je globaal in gedachten hebt. Op die manier kunnen wij het beste uitleggen welke opties we hebben.

Enkele buitenactiviteiten die Coronaproof gedaan kunnen worden

In teams van 6 personen speel je Beleef de Mol. In ieder team zit één Mol die twee uur lang opdrachten dwarsboomt! De opdrachten zitten boordevol uitdaging en creativiteit, en nodigen uit tot fanatisme. Voer zo veel mogelijk opdrachten goed uit en win!
In teams van ongeveer zes personen speel je via een telefoon vragen, foto-opdrachten en uitdagingen tegen andere teams. Het doel? Heel simpel: zo veel mogelijk (virtueel) geld uitgeven door deze goed uit te voeren. Het team dat na twee uur spelen het minste geld in zijn virtuele portemonnee over heeft, is de winnaar!
Puzzelen, zoeken, verstopte hints en antwoorden, algemene kennis en interactie onderling: deze activiteit omvat alles wat je maar wilt in één activiteit! Je gaat op zoek naar de moordenaar, het moordwapen, het tijdstip en locatie van de moord. Weet jij veel? Kan je goed rekenen? Of goed puzzelen? In twee uur tijd ontrafel je de moord op Merel Broeksma!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Chat openen