Dit zeggen onze klanten

Wij kunnen eindeloos over ons werk praten, maar uiteindelijk tellen alleen de ervaringen van onze klanten. Je leest hun meningen hieronder.

Laat ons ook weten wat jij vindt
Wij streven naar blije gezichten
En vinden een 'Like' op Facebook top

Onze reviews via Google

Aaron Kroot
18:13 05 Sep 17
Ik ben inmiddels 2x bij Beleef Eindhoven geweest. Een keer voor een vriendenuitje, waar we Crazy88 hebben gespeeld, gevolgd door een lekker buffet en aansluitend nog een gezellig feestje. Omdat dit zo goed was bevallen heb ik hen weer benaderd voor het organiseren van een vrijgezellenfeest. Helaas was de zaal in de avond volgeboekt, maar Beleef Eindhoven heeft alles op alles gezet om ons 's middags te kunnen ontvangen voor een pubquiz en ze hebben ook nog meerdere horeca zaken voor ons benaderd om uiteindelijk een gezellige barbeque met feest te organiseren. Helemaal ontzorgd dus, echt top serivce! Daarbij is de prijs ook nog zeer scherp.
Mendy Franken
08:12 08 Aug 17
Afgelopen vrijdag heb ik hier mijn verjaardag gevierd en het was een super feestje! Locatie was zeer gezellig, vonden de gasten ook, van jong tot oud. Daarbij was alles heel makkelijk af te spreken vooraf, over de wensen etc. Op de avond zelf ook een top service. Mede door Beleef Eindhoven was het een super geslaagd feest. Bedankt.
Thijs V
06:37 19 Jul 17
We hebben hier met ons team heerlijk gegeten en een erg leuke pubquiz gedaan!
Franka Verhoeven-Steenbakkers
17:18 29 May 17
Wij hebben een super leuke cocktailworkshop gehad bij jullie! Het was goed verzorgd en er was genoeg keuze uit verschillende lekkere cocktails. Zeker een hele mooie prijs voor een middagvullend programma! Wij hadden een vrijgezellenfeest en onze bruid in spe wilde graag een stripper. Ook dit was voor jullie geen probleem, waardoor we de workshop knallend af konden sluiten! Bedankt voor het meedenken, de service en de fijne samenwerking! Wij hebben echt een top dag gehad! Groetjes, Franka Verhoeven
Ilse Koolen
10:45 23 May 17
Voor ons teamuitje hadden we de lunch met aansluitend het ´ik hou van holland-spel' geboekt. De lunch was erg goed en uitgebreid verzorgd. Hoewel het spel niet iedereen even goed lag 😉 hebben we ons erg vermaakt met de spel-activiteit. Zeker een aanrader voor andere teams/groepen!
Danny G
14:08 08 May 17
Cocktail workshop gedaan via beleef eindhoven en ze hebben dit TOP georganiseerd! Wij hadden dit met eten en je kon alle kanten op. Wij hadden Kokkie de shaker. Dit was ook een TOP shaker! TOP!!
Jack Jones
12:38 12 Apr 17
I am avid cigar smoker and I am usually recon the area for alternative places to enjoy a good cigar coupled with a shot of Jack Daniels zonder ice and the Cafe Beleef ticks all the boxes for service and atmosphere. The customers come from all walks of life and nationalities and with this sort of vibe it makes strangers become friends and friends become family. Its inviting and interesting to say the least and if your in the mood for a place to where the atmosphere is exciting then I highly recommend it to everyone. Also thanks for the great service Guus.
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven

Onze reviews via Facebook

5.0
powered by Facebook
Stephen van de Meerakker
2019-05-11T15:51:15+0000
In één woord: GEWÉLDIG!!! Écht een beleving! Dankjewel team van Beleef Eindhoven.., ik heb een súper verjaardag gehad dankzij jullie!
Schadenet Mikkers
2019-04-09T07:56:54+0000
We hebben een TOP-feestje gehad! Leuke locatie, gezellig spel, drankjes en heerlijk luxe lopend buffet! Goed georganiseerd Team Beleef Eindhoven! Bedankt namens het Team van Schadenet Mikkers uit Veldhoven! 🥇🤩😎

Hebben onze klanten je overtuigd?

Of wil je graag door ons overtuigd worden? Als je een uitje bij ons boekt, gaan wij ervoor zorgen dat jij het net zo leuk zult vinden als de mensen hierboven. En dan zouden wij het te gek vinden wanneer ook jij een leuke recensie achterlaat.

Start typing and press Enter to search