Benieuwd wie wij zijn?

Onze bedrijfsuitjes worden begeleid door gezellige, bekwame en enthousiaste mensen. Hieronder leer je ze kennen.

Wij werken met enthousiasme

We denken waar nodig met je mee

We staan graag voor je klaar

photo: @[232306510283671:tomdomscom]
Geschoten door Wildschieters

Wat maakt ons Beleef Eindhoven

Wij hebben onszelf als doel gesteld om groepsuitjes anders aan te pakken. Leuker. Gezelliger. Kwaliteit boven kwantiteit. Met aandacht voor de mensen die bij ons over de vloer komen. In de hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij. In onze huiskamersfeer en door onze informele manier van met elkaar omgaan worden in onze ogen de voorwaarden daarvoor in elk geval gecreëerd.

Eindhoven biedt volop mogelijkheden en is daarnaast een broeinest van onder andere kennis, technologie, topsport en creativiteit. Natuurlijk mag volgens Brabants gebruik ook de gezelligheid en gemoedelijkheid niet ontbreken, en daaraan hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen vanuit onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstaat. Wij stellen kwaliteit bovendien voorop, en zullen om die reden ook altijd rekening houden met de wensen van onze gasten. De grootste worden? Waarschijnlijk nooit, en dat willen we ook niet. Want op onze schaal en op onze manier kunnen we wél de persoonlijke en prettige sfeer neerzetten waar wij zelf zo van houden.

Wij willen ons graag onderscheiden van de massa. Dingen anders doen. En anders is niet altijd beter, maar in ons geval vinden wij stiekem van wel. Door alles zelf te doen, van spelontwikkeling tot een biertje tappen, kunnen wij persoonlijk ervaren wat de beste manier van werken is, en bovendien in dicht contact staan met de mensen die er toe doen. Wat jullie leuk vinden, vinden wij leuk, want dat is de uitgangsbasis. En gelukkig sluit dat erg goed op elkaar aan. De combinatie van professionaliteit en flexibiliteit maakt dat elk uitje voor zowel jullie als ons bijzonder gezellig en buitengewoon geslaagd is, zelfs in die mate dat diverse klanten ook regelmatig opnieuw contact met ons opnemen om hun uitje weer bij ons te boeken. En dat is zo'n beetje het grootste compliment dat je kunt krijgen, toch?

Waar je dus ook voor komt: een bedrijfsuitje, een feestzaal, een vrijgezellenfeest, een personeelsborrel of gewoon een losse activiteit: bij ons ben je altijd aan het juiste adres. We horen daarom graag van je!

Het team van Beleef Eindhoven

33419575_10157138902528475_9130850482724536320_n-300x300-portrait

Anoek

Aanstekelijke lachebek

Als je Anoek aan het lachen krijgt (wat niet moeilijk is), dan is de toon gezet. Met haar vrolijke en aanstekelijke lach neemt ze iedereen mee. Fijne bijkomstigheid: ze praat zo makkelijk als ze lacht. Uitermate geschikt om groepsuitjes te verzorgen, zo leek ons. Daarnaast werkt ze vier dagen in de orthopedische schoenentechniek, houdt ze van een drankje op z'n tijd en zit ze vaak in de sportschool. Moet ook gebeuren.

maudstaassen_eindhoven_beleefeindhoven-8036-224x300-portrait

Andrea

Scherp zangtalent

Andrea is niet alleen rap van tong wanneer ze voor een groep staat, maar ze zingt ook regelmatig de sterren van de hemel. Via haar master-opleiding aan het Conservatorium in Tilburg probeert zij de podia in Nederland, maar daarna hopelijk ook in het buitenland te bestormen. Tussen al het repeteren en studeren door, vult ze haar uren onder andere door bij Beleef Eindhoven groepen te begeleiden en de biertjes te tappen op feestjes.

p-225x300-portrait

Patricia

Babbelgrage sportieveling

Patricia is HR student, sport graag, drinkt ook graag, en eet ook graag (en vaak). Als ze niet met één van die dingen bezig is, werkt ze bij ons. Zowel voor groepen als achter de bar, maakt ze relatief veel uren. Hoewel ze uit Limburg komt, vinden wij dat ze het Beleef Eindhoven gevoel goed uitdraait. Ze is bovendien de jongste werknemer van het geheel, dus heeft ze nog voldoende tijd om te 'verBrabantsen'.

img_20181104_215735-portrait

Cecile

Blonde Barprofessional

Cecile springt, inmiddels al een behoorlijk lange tijd, zo af en toe bij achter de bar. En dat is maar goed ook, want anders hadden we heel wat biertjes een stuk minder snel kunnen tappen. Zo af en toe de Bingomolen bedienen hoort ook bij haar takenpakket, en wie weet zien we haar in de toekomsts nog eens een pubquiz presenteren. Naast barprofessional bij ons is ze ook Social Work student en barprofessional bij het Parktheater.

ad2731a9-cae4-4d5d-a0a6-b13d0bf99c7a-1-225x300-portrait

Klaartje

Allround spelletjesfanaat

Deze hardwerkende arbeids- en organisatiepsychologe versterkt sinds kort met veel enthousiasme het team van Beleef Eindhoven. Ze heeft veel ervaring binnen het geven van diverse trainingen op het vlak van communicatie en presentatie, en houdt zich voor ons met name bezig met diverse kantoorwerkzaamheden. Denk hierbij aan het ontwikkelen en vernieuwen van activiteiten, het bespreken en organiseren van de boekingen, maar Klaartje is ook in de uitvoering te vinden.

td-20170801-beleefeindhoven-077-9249-220x300-portrait

Emile

Uitjesmaker

Emile is één van de oprichters van Beleef Eindhoven. Handelt de boekingen en dagelijkse zaken af, maar wanneer nodig is hij ook gewoon achter de bar of als quizmaster aanwezig. Daarnaast zorgt hij voor de lange termijn visie van het bedrijf. Combineert zijn functie binnen Beleef Eindhoven met een gezin met drie kinderen, en diverse sport- en sociale aangelegenheden. Heeft best veel te doen, dus.

td-20170801-beleefeindhoven-075-9215-220x300-portrait

Sander

Uitjesmaker

Sander is de andere oprichter van Beleef Eindhoven. Is vooral bezig met de lange termijn, maar bedenkt ook nieuwe activiteiten, schaaft bestaande activiteiten bij en presenteert graag een quiz als het even kan. Hij probeert waar mogelijk een lekker speciaalbiertje te drinken en is vooral passief sportief.

Lijkt het je leuk om bij ons een uitje te beleven?

Lijkt ons ook! Stel snel je uitje samen, vraag een offerte op en voor je het weet zit je bij ons aan de bar. Wil je een vraag stellen? Dat kan ook. Ga dan naar:

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp