fbpx

Benieuwd wie wij zijn?

Onze bedrijfsuitjes worden begeleid door gezellige, bekwame en enthousiaste mensen. Hieronder leer je ze kennen.

WIJ WERKEN MET ENTHOUSIASME
WE DENKEN WAAR NODIG MET JE MEE
WE STAAN GRAAG VOOR JE KLAAR

Wij zijn Beleef Eindhoven

zaal eindhoven
bar in eindhoven

Wat maakt ons Beleef Eindhoven

Wij hebben onszelf als doel gesteld om groepsuitjes anders aan te pakken. Leuker. Gezelliger. Kwaliteit boven kwantiteit. Met aandacht voor de mensen die bij ons over de vloer komen. In de hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij. In onze huiskamersfeer en door onze informele manier van met elkaar omgaan worden in onze ogen de voorwaarden daarvoor in elk geval gecreëerd.

Eindhoven biedt volop mogelijkheden en is daarnaast een broeinest van onder andere kennis, technologie, topsport en creativiteit. Natuurlijk mag volgens Brabants gebruik ook de gezelligheid en gemoedelijkheid niet ontbreken, en daaraan hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen vanuit onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstaat. Wij stellen kwaliteit bovendien voorop, en zullen om die reden ook altijd rekening houden met de wensen van onze gasten. De grootste worden? Waarschijnlijk nooit, en dat willen we ook niet. Want op onze schaal en op onze manier kunnen we wél de persoonlijke en prettige sfeer neerzetten waar wij zelf zo van houden.

Wij willen ons graag onderscheiden van de massa. Dingen anders doen. En anders is niet altijd beter, maar in ons geval vinden wij stiekem van wel. Door alles zelf te doen, van spelontwikkeling tot een biertje tappen, kunnen wij persoonlijk ervaren wat de beste manier van werken is, en bovendien in dicht contact staan met de mensen die er toe doen. Wat jullie leuk vinden, vinden wij leuk, want dat is de uitgangsbasis. En gelukkig sluit dat erg goed op elkaar aan. De combinatie van professionaliteit en flexibiliteit maakt dat elk uitje voor zowel jullie als ons bijzonder gezellig en buitengewoon geslaagd is, zelfs in die mate dat diverse klanten ook regelmatig opnieuw contact met ons opnemen om hun uitje weer bij ons te boeken. En dat is zo'n beetje het grootste compliment dat je kunt krijgen, toch?

Waar je dus ook voor komt: een bedrijfsuitje, een feestzaal, een vrijgezellenfeest, een personeelsborrel of gewoon een losse activiteit: bij ons ben je altijd aan het juiste adres. We horen daarom graag van je!

Het team van Beleef Eindhoven
33419575_10157138902528475_9130850482724536320_n

Anoek

Aanstekelijke lachebek

Als je Anoek aan het lachen krijgt (wat niet moeilijk is), dan is de toon gezet. Met haar vrolijke en aanstekelijke lach neemt ze iedereen mee. Fijne bijkomstigheid: ze praat zo makkelijk als ze lacht. Uitermate geschikt om groepsuitjes te verzorgen, zo leek ons. Daarnaast werkt ze vier dagen in de orthopedische schoenentechniek, houdt ze van een drankje op z'n tijd en zit ze vaak in de sportschool. Moet ook gebeuren.

Geschoten door Wildschieters

Andrea

Scherp zangtalent

Andrea is niet alleen rap van tong wanneer ze voor een groep staat, maar ze zingt ook regelmatig de sterren van de hemel. Via haar master-opleiding aan het Conservatorium in Tilburg probeert zij de podia in Nederland, maar daarna hopelijk ook in het buitenland te bestormen. Tussen al het repeteren en studeren door, vult ze haar uren onder andere door bij Beleef Eindhoven groepen te begeleiden en de biertjes te tappen op feestjes.

p

Patricia

Babbelgrage sportieveling

Patricia is HR student, sport graag, drinkt ook graag, en eet ook graag (en vaak). Als ze niet met één van die dingen bezig is, werkt ze bij ons. Zowel voor groepen als achter de bar, maakt ze relatief veel uren. Hoewel ze uit Limburg komt, vinden wij dat ze het Beleef Eindhoven gevoel goed uitdraait. Ze is bovendien de jongste werknemer van het geheel, dus heeft ze nog voldoende tijd om te 'verBrabantsen'.

photo-2019-09-06-15-36-51

Maud

Eindhovenaar in hart en nieren

Maud is na haar (deel van de) wereldreis weer neergestreken in haar Eindhoven. Tussen het hockeyen, PSV kijken en boksen door, vult ze haar uren mede bij ons in. Achter de bar maar ook steeds meer voor de groep, is ze de meest Eindhovense gastvrouw die je bij ons zult vinden (tenzij één van de anderen dit weerlegt, dan hebben we het er nog even over...), en dat is voor ons natuurlijk best belangrijk.

28661037_1675384405855542_3862077450106576668_n

Sarah

Brabantse borrelaar

Sarah is na haar stage bij ons blijven hangen, en gaat ons met name op kantoor ondersteunen op het vlak van online marketing, het schrijven van teksten, ontwerpen van logo's en nog veel meer. Daarnaast hebben wij haar graag bij onze vrijdagmiddagborrels, om te zorgen dat we de plaatselijke horeca voldoende blijven spekken. En daar heeft ze geen moeite mee.

rbsh

Cecile

Blonde Barprofessional

Cecile springt, inmiddels al een behoorlijk lange tijd, zo af en toe bij achter de bar. En dat is maar goed ook, want anders hadden we heel wat biertjes een stuk minder snel kunnen tappen. Zo af en toe de Bingomolen bedienen hoort ook bij haar takenpakket, en wie weet zien we haar in de toekomsts nog eens een pubquiz presenteren. Naast barprofessional bij ons is ze ook Social Work student en barprofessional bij het Parktheater.

foto-reni

Reni

Blij ei

Reni loopt stage bij Beleef Eindhoven; op kantoor en in de uitvoering. Vier dagen in de week voorziet ze ons van de broodnodige energie, een aanstekelijke lach en uitbundige positiviteit. Ze verzorgt vaak de presentaties van onze activiteiten, dus als jij wel van een flink portie enthousiasme houdt, is ze op aanvraag te reserveren! Zorg wel dat je er dan snel bij bent, want dit is slechts tot medio januari mogelijk!

td-20170801-beleefeindhoven-077-9249

Emile

Uitjesmaker

Emile is één van de oprichters van Beleef Eindhoven. Werkt meestal op de achtergrond, maar wanneer nodig is hij ook gewoon achter de bar of als quizmaster aanwezig. Daarnaast zorgt hij voor de lange termijn visie van het bedrijf. Combineert zijn functie binnen Beleef Eindhoven met een gezin met drie kinderen, en diverse sport- en sociale aangelegenheden. Heeft best veel te doen, dus.

td-20170801-beleefeindhoven-075-9215

Sander

Uitjesmaker

Sander is de andere oprichter van Beleef Eindhoven. Beantwoordt vaak de mailtjes en telefoontjes, maar bedenkt ook nieuwe activiteiten, schaaft bestaande activiteiten bij en presenteert graag een quiz als het even kan. Zorgt daarnaast met Emile voor de lange termijn strategie. Hij probeert waar mogelijk een lekker speciaalbiertje te drinken en is vooral passief sportief.

Lijkt het je leuk om bij ons een uitje te beleven?

Lijkt ons ook! Stel snel je uitje samen, vraag een offerte op en voor je het weet zit je bij ons aan de bar. Wil je een vraag stellen? Dat kan ook. Ga dan naar:

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp