Benieuwd wie wij zijn?

Onze bedrijfsuitjes worden begeleid door gezellige, bekwame en enthousiaste mensen. Hieronder leer je ze kennen.

WIJ WERKEN MET ENTHOUSIASME
WE DENKEN WAAR NODIG MET JE MEE
WE STAAN GRAAG VOOR JE KLAAR

Wij zijn Beleef Eindhoven

beleef eindhoven team
zaal eindhoven

Wat maakt ons Beleef Eindhoven

Wij hebben onszelf als doel gesteld om groepsuitjes anders aan te pakken. Leuker. Gezelliger. Kwaliteit boven kwantiteit. Met aandacht voor de mensen die bij ons over de vloer komen. In de hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij. In onze huiskamersfeer en door onze informele manier van met elkaar omgaan worden in onze ogen de voorwaarden daarvoor in elk geval gecreëerd.

Eindhoven biedt volop mogelijkheden en is daarnaast een broeinest van onder andere kennis, technologie, topsport en creativiteit. Natuurlijk mag volgens Brabants gebruik ook de gezelligheid en gemoedelijkheid niet ontbreken, en daaraan hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen vanuit onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstaat. Wij stellen kwaliteit bovendien voorop, en zullen om die reden ook altijd rekening houden met de wensen van onze gasten. De grootste worden? Waarschijnlijk nooit, en dat willen we ook niet. Want op onze schaal en op onze manier kunnen we wél de persoonlijke en prettige sfeer neerzetten waar wij zelf zo van houden.

Wij willen ons graag onderscheiden van de massa. Dingen anders doen. En anders is niet altijd beter, maar in ons geval vinden wij stiekem van wel. Door alles zelf te doen, van spelontwikkeling tot een biertje tappen, kunnen wij persoonlijk ervaren wat de beste manier van werken is, en bovendien in dicht contact staan met de mensen die er toe doen. Wat jullie leuk vinden, vinden wij leuk, want dat is de uitgangsbasis. En gelukkig sluit dat erg goed op elkaar aan. De combinatie van professionaliteit en flexibiliteit maakt dat elk uitje voor zowel jullie als ons bijzonder gezellig en buitengewoon geslaagd is, zelfs in die mate dat diverse klanten ook regelmatig opnieuw contact met ons opnemen om hun uitje weer bij ons te boeken. En dat is zo'n beetje het grootste compliment dat kunt krijgen, toch?

Waar je dus ook voor komt: een bedrijfsuitje, een feestzaal, een vrijgezellenfeest, een personeelsborrel of gewoon een losse activiteit: bij ons ben je altijd aan het juiste adres. We horen daarom graag van je!

Het team van Beleef Eindhoven
td-20170801-beleefeindhoven-037-0347

Anoek

Aanstekelijke lachebek

Als je Anoek aan het lachen krijgt (wat niet moeilijk is), dan is de toon gezet. Met haar vrolijke en aanstekelijke lach neemt ze iedereen mee. Fijne bijkomstigheid: ze praat zo makkelijk als ze lacht. Uitermate geschikt om groepsuitjes te verzorgen, zo leek ons. Daarnaast werkt ze hard aan haar studie, houdt ze van een drankje op z'n tijd en zit ze vaak in de sportschool. Moet ook gebeuren.

td-20170801-beleefeindhoven-016-0154

Linda

Creatieve duizendpoot

Linda is de nieuwste aanwinst van het Beleef Eindhoven team. Ze is komen binnenlopen en we hebben haar niet meer laten gaan. Van alle markten thuis, vlotte prater en verstandig bovendien. Verzorgt uitjes alsof ze al jaren niet anders gedaan heeft. En dat zegt wat, als wij dat vinden. Multi-inzetbaar, en waar mogelijk geeft ze ook nog even de laatste stylingtips. Best handig, eigenlijk.

20952941_1911596729092028_2090446537740959272_n

Niki

Bedrijvige Benjamin

Niki is de jongste van het stel. Niet dat je daar iets van merkt, want haar verbale vermogen (zowel letterlijk als figuurlijk) maakt van haar een kracht om rekening mee te houden. Met een drukke studie die haar fulltime bezig houdt en een best serieuze voetbalcarrière daarnaast, is ze bij ons vooral te bewonderen in het weekend.

td-20170801-beleefeindhoven-077-9249

Emile

Uitjesmaker

Emile is één van de oprichters van Beleef Eindhoven. Werkt meestal op de achtergrond, maar wanneer nodig is hij ook gewoon achter de bar of als quizmaster aanwezig. Daarnaast zorgt hij voor de lange termijn visie van het bedrijf. Combineert zijn functie binnen Beleef Eindhoven met een gezin, een baan en diverse sport- en sociale aangelegenheden. Heeft best veel te doen, dus.

td-20170801-beleefeindhoven-075-9215

Sander

Uitjesmaker

Sander is de andere oprichter van Beleef Eindhoven. Beantwoordt vaak de mailtjes en telefoontjes, maar bedenkt ook nieuwe activiteiten, schaaft bestaande activiteiten bij en presenteert graag een quiz als het even kan. Zorgt daarnaast met Emile voor de lange termijn strategie. Hij probeert waar mogelijk een lekker speciaalbiertje te drinken en is vooral passief sportief.

Lijkt het je leuk om bij ons een uitje te beleven?

Lijkt ons ook! Stel snel je uitje samen, vraag een offerte op en voor je het weet zit je bij ons aan de bar. Wil je een vraag stellen? Dat kan ook. Ga dan naar: