boerengolf

Boerengolf

Boerengolf is de ideale provinciale activiteit voor jong en oud! Werk jezelf een 'slag in de rondte' en 'put' als de beste, bij deze toegankelijke activiteit op het TU/e terrein!

Informatietabel  buitenactiviteit

Boerengolf
duur:
120 minuten
locatie:
TU/e terrein
minimum:
10 personen
maximum:
40 personen
prijs tot 26 pers.:
€ 20,00 p.p.  incl. btw
26 pers. en meer:
€ 18,50 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 10 personen betalen de prijs voor 10 personen, tenzij anders overeengekomen. 

Boerengolf bij Beleef Eindhoven

Kan je niet golfen? En kan je ook niet voetballen? Niet getreurd, want Boerengolfen kan echt iedereen. Met een klomp aan een stok de bal de verte in slaan richting een speciaal geprepareerde Ghole en met zo min mogelijk slagen het parcours afleggen. Dat is een notendop ons Boerengolf!


  • Jullie worden opgedeeld in groepjes van vijf tot zeven personen.
  • Twee of meer instructeurs zullen jullie begeleiden, maar je krijgt ook een boekje waarin alle holes staan toegelicht.
  • Je maakt gebruik van een 'klomp aan een stok' en een mini-voetbal. Deze techniek is voor iedereen toegankelijk.
  • Het doel is uiteraard om per hole de bal in zo min mogelijk pogingen in de Ghole te slaan.
  • In totaal gaat het om 10 holes, welke zijn uiteengezet op het TU/e terrein.
  • Elke hole heeft zijn eigen hindernissen of beperkingen.
  • Halverwege hebben we een korte pauze met een verfrissend drankje.
  • Na afloop kent ieder groepje natuurlijk een winnaar, maar wordt uiteraard vooral de overall-winnaar geëerd met een leuke prijs!
  • Standaard inclusief het gebruik van alle materialen, instructeurs en sportieve drankjes voor onderweg.

Ons Boerengolf is voor iedereen aan te raden. Het parcours is voor jullie uiteen gezet op het terrein van de Technische Universiteit in Eindhoven, dus boerenslimheid is ook zeker hier een factor! Maar natuurlijk kom je er niet alleen met techniek. Ook tactiek en wellicht een beetje geluk spelen een rol. Je gaat met een boerengolfclub op pad en probeert met zo min mogelijk slagen de bal in de speciale Ghole te krijgen. Ieder parcours kent zijn eigen hindernissen en specialiteiten. In totaal zul je zo'n tien Gholes lopen, maar wanneer er tijd over is hebben we natuurlijk nog een extra aantal Gholes voor je in petto. Voor onderweg hebben wij voor iedereen een flesje fris bij ons voor de nodige energie. Moge de beste boerengolfer winnen!"Emile en Sander, we willen jullie nogmaals bedanken voor de gezellige dag. Alles was supergoed geregeld, dat was echt een verademing. We gaan jullie zeker aanraden bij anderen!"
Hennie de Rooij, familiedag

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!

"Bedankt voor de goede organisatie van ons teamuitje in Eindhoven en omgeving. Wij hebben onder "jullie toeziend oog" een geweldige dag gehad. Jullie hebben goede ideeën en denken met ons mee, van actief, naar cultureel naar educatief. Jullie ondersteuning is heel professioneel; wij hebben de organisatie uit handen gegeven en konden volledig op jullie vertrouwen. Alles klopte. Dank daarvoor!"

Teamuitje Fontys Speco

Iet, Geert, Lilian
activiteit: Tandemtocht | BoerenGolf | Pubquiz
bedrijf/instelling: Fontys Speco