Crazy 88

Crazy 88

Afgeleid van het spraakmakende BNN-programma, brengen wij de speciale 040-versie van het spectaculaire spel Crazy 88! Het (te) gekste uitje van Eindhoven!

Informatietabel  buitenactiviteit

Crazy 88
duur:
150 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
12 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 21,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 19,50 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 18,00 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 10 personen betalen de prijs voor 10 personen, tenzij anders overeengekomen.   

Ideaal uitje voor de durfal: Crazy 88 in 040!

Afgeleid van het spraakmakende BNN-programma, brengen wij de speciale 040-versie van het spectaculaire spel Crazy 88! Voer zoveel mogelijk van onze 40 opdrachten uit, en scoor de maximale punten! Let op: je moet wel een béétje gek zijn om deze uitdaging aan te gaan, want onze opdrachten zijn dat ook!


  • Opgedeeld in teams ga je de stad in, gewapend met twee tablets.
  • Je krijgt een boekje met 40 opdrachten mee, waaruit je kunt kiezen. Elke opdracht is anders, en krijgt een eigen puntenaantal toegekend.
  • Als team moeten jullie in twee uur zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren. Kies zorgvuldig om aan het einde de meeste punten te hebben!
  • Met één tablet film je in lage resolutie en stuur je de filmpjes ter beoordeling direct aan ons door.
  • Met de andere tablet film je in hoge resolutie, en deze filmpjes sturen we je achteraf toe.
  • Na afloop bepalen wij de winnaars op basis van de doorgestuurde filmpjes. We kijken meteen wat highlights terug.
  • Onder genot van een drankje doen we de prijsuitreiking.
  • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, gebruik van tablets, prijsuitreiking met smakelijke prijs en digitale bestanden direct in je mailbox!


Crazy 88 is afgeleid van het televisieprogramma dat door zijn absurdisme en grote dosis humor een opvallende verschijning op de Nederlandse TV was. Nu is dit spel terug in het arsenaal van Beleef Eindhoven!

Ga met je teamgenoten op pad, gewapend met een tablet met camera-functie, voer zoveel mogelijk van onze 40 opdrachten uit en leg dat vast op camera! Hiervoor is een flinke portie durf en creativiteit nodig, dus zorg dat je vanaf het begin scherp bent! Aan iedere opdracht is een aantal punten toegekend, dus weeg je keuzes zorgvuldig af.

Het team met de meeste punten wint, en de prijsuitreiking vindt plaats onder genot van een drankje. Ook bekijken we sommige filmpjes direct even terug, mits daar tijd voor is. Deze beelden worden door ons ook samengevoegd en meteen verzonden naar je mailbox, zodat je thuis nog eens na kunt genieten van je acteerkunsten of waaghalzerij. Crazy 88 is een echte aanrader voor groepen die met én om elkaar kunnen lachen, maar ook voor hen die elkaar echt eens wat beter willen leren kennen; het is dus ideaal voor zowel vriendengroepen als bedrijfsuitjes!"Wat hebben we gelachen met het uitvoeren van de opdrachten, maar vooral bij het terugkijken van de filmpjes. Dank jullie wel voor het perfect verzorgen van ons vrijgezellenfeest, erg blij dat we voor Beleef Eindhoven hebben gekozen!"
Angela Hoesen, vrijgezellenfeest

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!