teamuitje erfenis

GPS Game De Erfenis

Een groepsuitje waarbij je de stad in trekt om geld uit te geven door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren, dat doe je tijdens de Erfenis! Degene met de leegste portemonnee wint, maar pas op... De andere teams kunnen jullie dwarsbomen!

Informatietabel  buitenactiviteit

GPS Game De Erfenis
duur:
150 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
10 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 27,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 25,00 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 23,00 p.p.  incl. btw

 

Groepsuitje waar geld geen rol speelt: De Erfenis!

Om aanspraak te maken op de Erfenis, moet je heel, héél veel geld kunnen uitgeven. Zo had Henrikus van Barneveld het namelijk gewild. Dus, om te laten zien dat jullie zijn Erfenis van € 750.000.000 verdienen, gaan jullie in teams op pad om zo veel mogelijk geld uit te geven.


  • De groep wordt opgedeeld in meerdere teams, die allen op pad gaan in het centrum van Eindhoven.
  • Per team ontvang je een telefoon met daarop het spel. Op basis van een GPS systeem verplaats je je van locatie naar locatie.
  • Op elke locatie bevindt zich een vraag of opdracht. Doe je best want per goed antwoord verlies je geld!
  • Je ontvangt daarnaast een aantal attributen ter aankleding en vermaak. Gebruik ze ook tijdens te foto-opdrachten!
  • Het doel van het spel is om zo veel mogelijk van de € 1.000.000 uit te geven die je aan het begin van het spel ontvangt.
  • Geld uitgeven kan door vragen goed te beantwoorden, opdrachten goed uit te voeren en verschillende interacties met andere teams.
  • Zo kan je een ander team uitdagen in het casino, of een portemonnee achterlaten welke door een ander team kan worden opgeraapt.
  • Na afloop van het spel wordt het volledige spelverloop middels foto's en grafieken getoond.
  • De winnaar is het team met aan het einde van het spel de minste euro's in de portemonnee. Zij winnen de Erfenis van Henrikus!
  • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, attributen en gebruik van telefoons met software.


Erfenis van 750 miljoen!
Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is!

Het levensmotto van Hendrikus was: Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!! Jullie krijgen ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!

Op bezoek bij de notaris
Jullie worden bij ons in het café ontvangen waar jullie onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgen jullie de Smart Phone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.  

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u met een drankje bijkomt van het spel wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Oftewel: De erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit! ""Een erg leuk en spannend spel! Je kunt tijdens het spel ook de tussenstand zien, dus dit maakt het extra spannend en zorgt er ook voor dat je fanatiek blijft doorspelen. Je kunt andere teams ook uitdagen voor aparte spellen via de telefoon ook dit aspect maakt het nog spannender! Kortom echt een aanrader, wij hebben een topdag gehad!""
Jitske Aerts

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!