citygame bedrijfsuitje

GPS Game Team Me Up

Deze citygame is de moderne variant op de klassieke GPS-tocht. Bij dit uitje krijg je vragen of opdrachten via een tablet, die je door het verrassende centrum van Eindhoven begeleiden!

Informatietabel  buitenactiviteit

GPS Citygame Team Me Up
duur:
180 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
12 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 25,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 23,00 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 21,00 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 12 personen betalen de prijs voor 12 personen, tenzij anders overeengekomen.  

Citygame 'Team Me Up' bij Beleef Eindhoven!

Het nieuwste paard van de La Mosca stal is de citygame Team Me Up. Dit is dé opvolger van de klassieke GPS-tocht, waarbij je middels vragen en opdrachten die je via een tablet ontvangt, jezelf een weg baant door het verrassend aangename centrum van Eindhoven! Deze activiteit is ideaal om de stad beter te leren kennen!


  • De groep wordt opgedeeld in meerdere teams van vijf tot zeven personen, en elk team krijgt een tablet met software.
  • Op de tablet wordt de de game middels interactieve plattegrond van het centrum weergegeven.
  • Telkens wordt één punt aangegeven waar je naartoe moet lopen. Daar aangekomen ontvang je je vraag of opdracht.
  • Beantwoord de vraag of voer de opdracht uit, en verstuur je antwoord, foto of audio/video-fragment in het spel.
  • Het team dat aan het eind van de route de meeste punten heeft verdiend, wint het spel en daarmee een leuke prijs!
  • Je kunt andere teams die je tegenkomt uitdagen voor een duel, om extra punten te verdienen!
  • Je scoort extra punten als je de opdrachten zo origineel mogelijk uitvoert!
  • Deze citygame is een moderne variant op de GPS Tocht, met allerlei interactieve en hippe mogelijkheden! Ideaal om de stad te leren kennen!
  • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, gebruik van tablets met software en prijsuitreiking met smakelijke prijs!


Team Me Up is een interactief GPS-spel, dat jullie op bijzondere wijze middels vragen en opdrachten kennis laat maken met de stad. De antwoorden kunnen onder andere bestaan uit audiofragmenten, foto's of QR-codes. De opdrachten zijn zeer uiteenlopend, en vergen vindingrijkheid en samenwerking.

Het gezelschap zal tijdens dit uitje worden opgesplitst in kleine groepjes van vijf tot zeven personen, waarbij iedere groep de beschikking krijgt over een tablet met software. Hierop is de kaart van Eindhoven zichtbaar, waarop steeds locaties worden aangegeven waar zich de vragen of opdrachten bevinden. Zodra je op een van deze locaties bent aangekomen, verschijnt een pop-up op het scherm met de vraag of opdracht. Voer deze zo goed mogelijk uit, en scoor de meeste punten! De interactieve en gevarieerde manier van spelen maakt dit het ideale uitje om Eindhoven beter te leren kennen, en is daarmee voor allerlei soorten groepen geschikt!


Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, gebruik van tablets met software en prijsuitreiking met smakelijke prijs!


"Het was een zeer geslaagde middag. Het spel was heel erg leuk en we hebben best veel geleerd over Eindhoven. De teams waren ook fanatiek en gekoppeld met droog weer was dit natuurlijk een geslaagde dag."
Maria Spinola, ASML

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!