Grote groepen uitje in eindhoven

De leukste uitjes van Eindhoven vind je bij ons. Dat geldt voor alle groepen, dus ook grote groepen!

Geen groep is ons te groot!

Op onze locatie kunnen wij tot zo'n 100 personen ontvangen. Maar natuurlijk beperken wij ons niet tot die groepsgrootte! In samenwerking met diverse grote locaties in en rondom Eindhoven kunnen wij jouw bedrijfsuitje van 100+ personen ook verzorgen. Of het nu een citygame (zoals De Erfenis) voor 300 personen is, of een pubquiz voor 500 personen, wij doen het allemaal!

Het ligt niet altijd voor de hand, maar ook met grote groepen kan je veel van onze activiteiten gewoon boeken. Het vergt maatwerk, en nauwe samenwerking met één of meer locaties waar we jullie voorzien van dezelfde gemakken als dat we op onze eigen locatie doen. Met een grote groep mag je natuurlijk dezelfde topkwaliteit van onze uitjes verwachten, als die minder grote groepen dagelijks bij ons ervaren! Uiteraard altijd mogelijk in combinatie met een heerlijk buffet van Beerens, of een borrel op een gezellige locatie!

Bekijk hieronder welke activiteiten zich goed lenen voor grote groepen:

 

Beleef de Mol

10 tot 500 personen

Prijs op aanvraag

Duur: 3 uur

Pubquiz

10 tot 1000 personen

Prijs op aanvraag

Duur: 2,5 uur

Stadsspel de erfenis

12 tot 500 personen

Prijs op aanvraag

Duur: 3 uur

Diverse proeverijen

12 tot 400 personen

Prijs op aanvraag

Duur: 2,5 uur

Citygame Eindhoven

12 tot 700 personen

Prijs op aanvraag

Duur: 3 uur

De Bingo!

12 tot 1000 personen

Prijs op aanvraag

Duur: 3 uur

Je uitje is niet compleet zonder onze heerlijke buffetten

Wanneer je eenmaal je keuze voor een activiteit hebt gemaakt, rest nog de vraag of jullie uitje afgerond wordt met een borrel of diner. Ook daarin kunnen wij voorzien. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen, en niet in de laatste plaats omdat het altijd een ruim aanbod van verschillende verse gerechten omvat, die altijd op de dag zelf bereid worden door onze traiteur. Daarnaast zijn er diverse opties om de drank te regelen. Je kunt de consumpties afkopen per persoon per uur, of per consumptie. Wil je naast het standaard assortiment iets extra's, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier? Geen probleem. Geef het even aan bij je aanvraag, en wij zorgen ervoor.

Check gerust onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd uitje van weten te maken!

Met een grote groep een proeverij doen? Gezellig en smaakvol!

Afdelingsuitje Eindhoven

Grote groepen zijn bij ons van harte welkom! Hoe meer zielen...!

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp