We zijn weer open! Wat betekent dat voor jou?

Na de bekendmaking van de versoepelde maatregelen en het toekomstperspectief dat daaraan is gekoppeld, hebben wij onze deuren weer geopend, en dat is goed nieuws! 

In de afgelopen maanden zijn veel uitjes uitgesteld. Of zijn er offerte-aanvragen gestrand in afwachting van de vraag: 'Hoe nu verder?' Nadat wij diverse aanpassingen hebben gedaan in ons beleid op basis van de veranderde omstandigheden, hebben wij nu één beleid vastgesteld voor alle uitjes die al bevestigd zijn. Ook voor alle offerte-aanvragen die nog lopen en voor alle andere uitjes in de toekomst, hebben wij bepaalde zaken op een rijtje gezet. Je vindt de uitwerking van ons beleid hieronder.

Beleid ten aanzien van bevestigde uitjes die worden geannuleerd inzake Covid-19

Er zijn twee redenen waarom een uitje wordt geannuleerd: 1. de overheid legt dit op in de vorm van een lockdown of maatregel. 2. Je kiest zelf voor annulering als voorzorgsmaatregel inzake Covid-19. 

Onderstaande keuzes gelden voor reden 1. Kies je zelf vrijwillig voor een annulering? Dan bekijken we in onderling overleg met jou de situatie en welke oplossing er mogelijk is. Neem in dat geval contact met ons op. Onderstaande opties zijn dus alleen van toepassing wanneer een uitje door overmacht inzake Covid-19 wordt geannuleerd.

Optie 1: Kies een nieuwe datum vóór 1 januari 2021

Wanneer jullie uitje reeds is bevestigd maar is uitgesteld door de lockdown of een verplichte maatregel vanuit de overheid vanwege Covid-19, dan kan je ervoor kiezen om een nieuwe datum voor het uitje te kiezen die ligt vóór 1 januari 2021 (mits de betreffende maatregel dat toelaat). In dat geval hoef je niet veel te doen:

  • Overleg intern de mogelijkheden
  • Kies gezamenlijk een nieuwe datum
  • Stuur ons een mailtje met jullie nieuwe datum, tijd en eventuele aanpassingen in het programma
  • Let op: ben je met een groep groter dan 40 personen? Neem dan even contact met ons op. De kans is groot dat we in dat geval een andere locatie voor het uitje moeten bepalen. Ons café kan in het licht van de 1,5 meter maatregel geen groepen groter dan 40 personen herbergen. We hebben echter een aantal heel leuke locaties waar dit wel kan, en het uitje net zo leuk zal zijn!

Het is ook mogelijk dat jullie geen nieuwe datum kunnen kiezen die vóór 1 januari 2021 ligt. Bijvoorbeeld omdat er veel mensen op vakantie zijn. Omdat de financiën het nog even niet toelaten op korte termijn een uitje te doen. Of omdat de overheid een maatregel in het leven heeft geroepen die dit onmogelijk maakt. In dat geval kan je kiezen voor optie 2.

Optie 2: Plan nog geen datum, maar kom wel terug met een tegoedbon!

Als je, om welke reden dan ook, niet vóór 1 januari 2021 terug kunt of wilt komen, dan is dit de oplossing:

  • Mail of bel ons dat je het uitje niet vóór 1 januari 2021 kunt of wilt laten plaatsvinden
  • Wij pakken je reservering erbij, en plaatsen deze in het mapje 'Tegoedbon'
  • Wij versturen je een factuur, welke dient als tegoedbon voor een uitje bij Beleef Eindhoven óf Beleef Bos & Best
  • Let op: de waarde van de tegoedbon is 55% van de reserveringssom zoals overeengekomen. Je betaalt hier echter slechts 45% voor. Kom je vóór 31 december 2021 bij ons terug, dan hoef je dus nog slechts een aanvullende 45% te betalen van het volledige uitje. Dat betekent een Covid-19 coulance korting van 10% op je uitje!
  • De waardebon heeft dus een geldigheid tot 31 december 2021
  • De factuur, ter hoogte van 45% van de reserveringssom die is overeengekomen via de offerte, dient binnen 30 dagen te worden voldaan

Wij hopen dat de keuze uit één van deze twee opties voor iedereen begrijpelijk is, en voldoende mogelijkheden biedt. Mocht je na het lezen van deze opties aanvullende vragen hebben over de inhoud van deze regeling, dan zijn wij altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar. 

Ten slotte

Ten slotte willen wij benadrukken dat ook wij het allemaal liever anders hadden gezien, en begrijpen dat dit niet voor iedereen een perfecte oplossing is. Wij moeten echter ook vooruitkijken, en denken aan onze medewerkers en onze dagelijkse bedrijfsvoering. We hopen dan ook met jullie medewerking 2020 alsnog zo goed als mogelijk te kunnen afsluiten. Onze continuïteit is hoe dan ook gewaarborgd, en onze kwaliteit zal minimaal van hetzelfde niveau zijn als altijd. Met een beetje goodwill van alle betrokken partijen gaan wij jullie uitje, zij het een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, dan weer zo snel mogelijk voorzien van eenzelfde enthousiasme en betrokkenheid als altijd!

Bedankt, en hopelijk tot snel!

 

Het team van Beleef Eindhoven

team-beleef-eindhoven

Uitje voor het personeel op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp