Skip to content

Bij Het Ketelhuis GGzE!

Een uitje op het terrein van De Grote Beek, kan dat dan?

Jazeker! Het Ketelhuis is een premium locatie voor een te gek bedrijfsuitje, perfect voor zowel gezellige binnenactiviteiten als uitdagende buitenactiviteiten. Een mooie en ruime locatie waar bijvoorbeeld ook veel trouwfeesten worden gegeven. Het Ketelhuis, niet te verwarren met het Ketelhuis op het Strijp-S terrein, biedt geweldige mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenactiviteiten, in combinatie met BBQ’s, borrels en een hoop Eindhovense gezelligheid! Er is volop gratis parkeergelegenheid, keuze uit meerdere zalen en een groot terras waar naar hartenlust geborreld of gebarbecued kan worden. Samengevat: Alle wensen kunnen hier worden vervuld op één locatie in een samenwerking tussen Beleef Eindhoven en La Casserole! Let op: Alle offertes worden op maat gemaakt en wijken af van de prijzen op onze site!

Ik wil graag meer informatie!

Op dit moment kan je alleen via een maatwerk offerte een uitje op deze locatie aanvragen. Binnenkort zijn er ook mogelijkheden om rechtstreeks via deze website je offerte te berekenen, zoals je van ons gewend bent via de knop ‘Bereken Online je Prijs’. Voor nu kan je ons even bellen, WhatsAppen of mailen voor meer informatie over een uitje op deze mooie locatie!

Enkele buitenactiviteiten die mogelijk zijn op het 'De Grote Beek' terrein:

Enkele binnenactiviteiten die mogelijk zijn bij Het Ketelhuis:

Check bij ons naar de mogelijkheden!

Ben je met een wat grotere groep? Op zoek naar een locatie waar je een toffe activiteit kan spelen op een uniek terrein of op een mooie binnenlocatie? In combinatie met een heerlijk buffet of smakelijke barbecue? Stuur ons snel een mailtje en vraag naar de mogelijkheden! Geef daarbij aan met hoeveel personen je ongeveer denkt te zijn, welke activiteiten je voorkeur hebben en wat je voor wat betreft de catering graag wenst, en wij gaan voor je aan de slag! Als je ook al een voorkeursdatum hebt, dan mag je die ook zeker laten weten. Veel van onze activiteiten kunnen niet alleen in het centrum worden gedaan, maar ook hier in of rondom Het Ketelhuis. Da’s toch weer eens helemaal wat anders? Maar wel helemaal te gek? Dat dachten wij ook!

Neem contact met ons op:

Chat openen