Kerstuitje in eindhoven

Een uitje in kerstsfeer is pas echt gezellig in ons café!

Jouw kerstuitje in Eindhoven boek je bij ons!

Ben je op zoek naar een te gek kerstuitje in Eindhoven? Dan moet je zeker onze activiteiten eens bekijken. In ons aanbod van binnenactiviteiten vind je vast en zeker wat leuks! Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of restaurant Indonesia, en/of een borrel achteraf. Bovendien kunnen we speciaal voor een kerstuitje altijd wat speciale 'kerstige' gerechten in het buffet opnemen! Je kunt bij ons dus van A tot Z alles regelen, zodat je slechts één aanspreekpunt nodig hebt voor alle zaken rondom je kerstuitje.

Speciaal voor kerst hebben wij een te gekke Kerst-Pubquiz samengesteld. Ben jij helemaal in de kerstsfeer? Dan moet je deze quiz wel helemaal leuk vinden! Boek 'm nu via ons offerte-formulier! (Kies de Pubquiz en vermeld in het opmerkingenveld dat het om de Kerst-Quiz gaat!)

De weken voorafgaand aan Kerstmis zijn erg populair, dus wees er snel bij! Let op: grote groepen hebben in de weken voorafgaand aan Kerstmis voorrang op onze locatie. Wij hebben wel diverse andere locaties, beter geschikt voor kleinere groepen, waar we net zo'n leuk uitje voor je kunnen verzorgen!

Een greep uit ons aanbod:

Kerst Pubquiz

10 tot 100 personen

€ 13,20 - € 16,50 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

10 tot 100 personen

€ 17,30 - € 20,60 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

De Bingo

12 tot 100 personen

€ 17,30 - € 20,60 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

De Kerst Pubquiz!

Speciaal voor onze kerstuitjes hebben wij een Kerst Pubquiz gemaakt. Deze is gebaseerd op onze populaire Pubquiz (klik hier om te bekijken hoe zo'n quiz eruit ziet), maar we hebben ongeveer de helft van de vragen vervangen door echte Kerst-vragen! Op die manier is het lekker kerst-achtig, maar kan je ook het onderscheid maken door enkele 'normale' vragen zo goed mogelijk te beantwoorden; niet iedereen is immers doordrenkt van Kerst-kennis...

Je kunt de Kerst-Pubquiz eenvoudig boeken via ons offerte-formulier. Kies de gewone Pubquiz en stel je uitje verder samen met de velden die beschikbaar zijn. Vul daarna bij het 'opmerkingenveld' even in dat het om de Kerst-Pubquiz gaat, en wij zorgen er dan voor dat deze voor jullie klaarstaat!

De kosten zijn gelijk aan die van de normale Pubquiz, en je ontvangt bij binnenkomst een heerlijk glaasje warme Glühwein, zodat je meteen goed in de sfeer zit. De kerstboom staat tegen die tijd ook weer fier overeind. Heb jij er al zin in? Wij ook! Hopelijk tot snel, bij Beleef Eindhoven!

Kosten Kerst Pubquiz:

10-20 personen: € 16,50 exclusief BTW per persoon
21-40 personen: € 14,80 exclusief BTW per persoon
41 of meer personen: € 13,20 exclusief BTW per persoon

 

Met Kerstmis een wijnproeverij boeken? Goed idee!

Afdelingsuitje Eindhoven

Kerstuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

Start typing and press Enter to search