Kerstuitje in Eindhoven

Ben je op zoek naar een te gek kerstuitje voor het hele bedrijf in Eindhoven? Dan moet je zeker onze activiteiten eens bekijken. In ons aanbod van binnenactiviteiten vind je vast en zeker wat leuks! Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of restaurant Indonesia, en/of een borrel achteraf. Bovendien kunnen we speciaal voor een kerstuitje altijd wat speciale 'kerstige' gerechten in het buffet opnemen! Je kunt bij ons dus van A tot Z alles regelen, zodat je slechts één aanspreekpunt nodig hebt voor alle zaken rondom je kerstuitje.

Uiteraard kun je bij ons ook een kerstborrel of nieuwjaarsborrel voor het personeel organiseren! Hiervoor kun je terecht in onze eigen gezellige café. Wij regelen de hapjes en drankjes, en zorgen natuurlijk voor een feestelijke sfeer. Een borrel om nooit meer te vergeten!

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

We denken altijd met je mee

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Zelfontwikkelde activiteiten

Privacy

Ons café alleen voor jouw groep

Jouw kerstuitje boek je bij ons!

Met het organiseren van een kerstuitje of kerstborrel kun je niet vroeg genoeg beginnen. Wij helpen jou graag bij het samenstellen van een kerst bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten. Wil je het zakelijk houden of er een interactieve avond van maken? Leg je wensen aan ons voor en wij voorzien je van passend advies! Bij Beleef Eindhoven toveren we een sfeervolle kerstlocatie tevoorschijn met lekkere hapjes en drankjes om jouw personeel in de watten te leggen. De mogelijkheden voor een kerstuitje zijn bij ons eindeloos.

Speciaal voor kerst hebben wij een te gekke Kerst Pubquiz samengesteld. Ben jij helemaal in de kerstsfeer? Dan moet je deze quiz wel helemaal leuk vinden! Boek 'm nu via ons offerte-formulier! (Kies de pubquiz en vermeld in het opmerkingenveld dat het om de Kerst Pubquiz gaat!)

De weken voorafgaand aan Kerstmis zijn erg populair, dus wees er snel bij! Let op: grote groepen hebben in de weken voorafgaand aan Kerstmis voorrang op onze locatie. Wij hebben wel diverse andere locaties, beter geschikt voor kleinere groepen, waar we nét zo'n leuk uitje voor je kunnen verzorgen!

Sfeervolle kerstactiviteiten:

Kerst pubquiz

10 tot 100 personen
€ 13,20 - €16,50 p.p. ex. BTW
Duur: 2,5 uur

Ranking the Stars

10 - 60 personen
€ 15,70 - €19,00 p.p. ex. BTW
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

10 tot 150 personen
€17,30 - €20,60 p.p. ex. BTW
Duur: 2,5 uur

Bingo

12 tot 150 personen
€17,30 - €20,60 ex. BTW
Duur: 2,5 uur

De Kerst Pubquiz

Speciaal voor onze kerstuitjes hebben wij een Kerst Pubquiz gemaakt. Deze is gebaseerd op onze populaire pubquiz (klik hier om te bekijken hoe zo'n quiz eruit ziet), maar we hebben ongeveer de helft van de vragen vervangen door echte kerst-vragen! Op die manier is het lekker kerst-achtig, maar kan je ook het onderscheid maken door enkele 'normale' vragen zo goed mogelijk te beantwoorden; niet iedereen is immers doordrenkt van kerstkennis...

Je kunt de Kerst Pubquiz eenvoudig boeken via ons offerte-formulier. Kies de gewone pubquiz en stel je uitje verder samen met de velden die beschikbaar zijn. Vul daarna bij het 'opmerkingenveld' even in dat het om de Kerst Pubquiz gaat, en wij zorgen er dan voor dat deze voor jullie klaarstaat!

De kosten zijn gelijk aan die van de normale pubquiz, en je ontvangt bij binnenkomst een heerlijk glaasje warme glühwein, zodat je meteen goed in de sfeer zit. De kerstboom staat tegen die tijd ook weer fier overeind. Heb jij er al zin in? Wij ook! Hopelijk tot snel, bij Beleef Eindhoven!

Kosten Kerst Pubquiz:

10-20 personen: € 16,50 exclusief BTW per persoon
21-40 personen: € 14,80 exclusief BTW per persoon
41 of meer personen: € 13,20 exclusief BTW per persoon

 

Kerstdiner of kerstborrel

Zonder een hapje en een drankje is een kerstuitje natuurlijk niet compleet. Wij bieden daarom verschillende opties voor het eten en drinken. Kies voor een feestelijke ontvangst met een glaasje feestelijke prosecco. Ook hapjes- en tapasschalen en bittergarnituur behoren tot de mogelijkheden.

Het kerstuitje aanvullen met een borrel of diner? Bij Beleef Eindhoven hebben we voor ieder wat wils! Onze traiteur verzorgt een heerlijk vers bereid buffet met gerechten uit een wereldkeuken naar keuze. Speciaal voor kerstuitjes kunnen we er in overleg een echt kerstbuffet van maken. Alle drankjes kunnen per persoon of per consumptie van tevoren afgekocht worden. We serveren alle drankjes die jullie wensen. Wil je iets extra's zoals prosecco, glühwein of speciaalbier? Of zijn er (di)eetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons weten bij je aanvraag en wij regelen het.

Een heerlijk buffet, rechtstreeks van de traiteur/slager. Speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden!

eten-en-drinken-eindhoven

Kerstuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp