Kortingsarrangementen

Wil je een combinatie van activiteiten boeken, dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij hebben een aantal te gekke combi's gemaakt waar standaard al een hele leuke korting in verwerkt zit. Ook hier geldt: heb je vragen, aanvullingen of opmerkingen? Dan horen wij dat heel graag! Je vraagt een offerte voor een kortingsarrangement op via de contactpagina.

Arrangement

Normaal

Onze kortingsarrangementen:

€ 60,00

€ 67,00

Salsaworkshop | Cocktailworkshop | Tapasbuffet

Helemaal Latijns-Amerikaans, dit zomerse arrangement! De volgorde van de activiteiten en het buffet is natuurlijk vrij te bepalen; de een drinkt liever eerst een cocktail alvorens de heupen los te gooien, en een ander nuttigt liever eerst wat heerlijke tapas voordat er alcohol gedronken wordt. De keuze is aan jou! Je vindt de activiteiten hier:

€ 57,50

€ 63,75

Wie Is De Mol | Pubquiz | Italiaans Buffet

De meest populaire combinatie is toch wel samengevat in dit arrangement. De spannende activiteit Wie Is De Mol gecombineerd met het gezelligste en meest uitdagende uitje bij ons in het café: de Pubquiz! Natuurlijk moet er ook gegeten worden, en het Italiaans buffet laat je genieten van al het beste dat Italië te bieden heeft, uiteraard rechtstreeks van de slager. Je vindt de individuele activiteiten hier:

€ 63,00

€ 70,50

GPS Game Operation Eindhoven | Ik Hou Van Holland | Warm/koud buffet

Wil je het lekker Nederlands houden? Dan zit je hier helemaal goed. Je start met de interactieve GPS game Operation Eindhoven, waarbij iedereen zich kan vermaken met de leuke opdrachten en vragen, terwijl je ook nog eens onze stad beter leert kennen. Daarna doe je je tegoed aan een heerlijk lopend buffet van de lokale slager, en eindig je met het welbekende Ik Hou Van Holland! De losse activiteiten vind je hier:

€ 57,50

€ 62,00

Stadswandeling | Bier- of Wijnproeverij | Warm/koud buffet

Ontspannen, relaxen, gezellig keuvelen en genieten: dat zijn de kernwoorden van dit relax-arrangement. Eerste even lekker wandelen, dan even wat smakelijke biertjes of wijntjes proeven en ten slotte ook smullen van diverse heerlijke gerechtjes van de lokale slager. De losse activiteiten kun je hier vinden: